A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Itt a vég! Magyarország felszámolása, európai szuperállam létrehozása!

A napokban döbbenten olvastunk egy hírt, amely arról szólt, hogy elsősorban az Európai nagyhatalmak kezdeményezésére a jelenlegi Európai Uniós tagállamok országait felszámolnák, (köztük hazánkat is) és egy egységes „Európai Szuperhatalmat” hoznának létre.
Kiderült, hogy a francia és a német kormányok kidolgoztak egy kilenc oldalas menetrendet, melynek alapján egyetlen föderális államban egyesítenék Németországot és Franciaországot, az EU (jelenlegi) többi tagállama pedig ultimátumot kap: idővel minden országnak csatlakoznia kell a föderációhoz.

A Tisztelt Olvasóink bizonyára már sejtik, hogy mit is jelentene mindez az országhatárainkra, illetve népünk önrendelkezésére nézve. Milyen következményekkel járna a terv megvalósulása magyarságunk, illetve kultúránk tekintetében.

A föderáció létrehozásának szükségességét Németország és Franciaország azzal indokolja, hogy a két nagyhatalom vezetői attól tartanak, hogy a britek kilépésével már meg is kezdődött az unió széthullása.

Komoly aggodalomra adhat okot az a tény, hogy a fősodratú média hallgat arról, hogy Németország és Franciaország külügyminiszterei nemrég megállapodtak az európai szuperállam létrehozásáról, ami az önálló államok teljes felszámolását jelenti Európában, és idővel rákényszerítenének a csatlakozásra minden országot, ami jelenleg az Európai Unió tagja.

A terv megvalósítása önrendelkezésünk végét is jelentené

Több elemző portál is úgy értékelte ezt a dokumentumot, hogy a szuperállam megvalósulása esetén ténylegesen megszűnnek a jelenlegi Európai Uniós országok, eltűnnek a határok, így megszűnik az államiság. Tehát Magyarország, – így a Magyarság is megszűnik létezni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések