A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Eden Hazard a Real Madridban akar Aranylabdát nyerni

A belga Sport/Voetbalmagazin értesülései szerint Eden Hazard eldöntötte, hogy 2017 nyarán a Real Madridhoz akar igazolni, ahol Cristiano Ronaldo örököseként az Aranylabdát is elhódítja. A Chelsea támadója állítólag már előszerződést is kötött a királyi klubbal.
„Előbb fejezzük be a szezont, majd utána beszélgetünk erről" – felelte Eden Hazard a jövőjét firtató kérdésekre szombaton, miután a Chelsea 4-2-re legyőzte a Tottenhamet és bejutott az FA-kupa döntőjébe, ahol az Arsenallal találkozik. Nem titok, a Chelsea szeretné meghosszabbítani Hazard 2020-ig szóló szerződését és évi 12 millióról 18 millióra emelni a támadó fizetését.

A belga lap szerint Hazard azonban nem Londonban, hanem Madridban képzeli el a jövőjét, szeretne a lassan kiöregedő Cristiano Ronaldo helyébe lépni, Bajnokok Ligáját és Aranylabdát nyerni. Nem csak ő, a Real Madrid elnöke is így képzeli a jövőt, 2016 novemberében állítólag előszerződést kötöttek.

A Voetbalmagazine a futballista egyik barátját is megszólaltatta, akinek Hazard a következőt mondta: „A Chelsea-vel meg akarom nyerni a Premier League-et és a bajnokság legjobb játékosának járó címet, majd a Real Madridhoz igazolok és megnyerem az Aranylabdát is. A karrieremet a PSG-nél fejezném be."

De miért kell a Real Madridnak Hazard, ha Ronaldo mellett olyan kiváló támadók erősítik a csapatot, mint Gareth Bale, Isco vagy a feltörekvő fiatalok, például Marco Asensio, akiért nemrég a Liverpool ajánlott 50 millió eurót?

A válasz egyszerű: nyáron elnökválasztás lesz a Real Madridnál, így Florentino Péreznek most van igazán szüksége egy galaktikus igazolásra, nagy marketingerőt képviselő futballistára, ilyen volt Cristiano Ronaldo 2009-es és Gareth Bale 2013-as szerződtetése is.

Forrás: origo.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések