A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

“Ne halj meg!” – kérlelte apját a tatabányai kisfiú, miután anyja megkéselte

A nő és a férfi először házasságban, majd két év különélést követően élettársi kapcsolatban éltek Tatabányán. Házasságuk alatt egy lányuk, az élettársi kapcsolatuk alatt kisfiuk született. 
A kisfiú születése után az anya rendszeresen ivott, a háztartási munkák a lányra maradtak, akit a nő a kisfiú előtt többször megvert, de előfordult az is, hogy a kislány ment a testvéréért a bölcsődébe, illetőleg az óvodába, mert az anya részeg volt.

Amikor a lány nagykorú lett, elköltözött a családtól. Az anya ezután a fiúgyermekét is sokszor verte és szidta, ez gyakran az utcán történt, egyszer pedig olyan erősen ütötte meg, hogy vérzett az orra.

Az apa tavaly július 9-én este ért haza, az élettársa ekkor már be volt rúgva, de még inni akart, ezért pénzt kért sörre, a férfi viszont nem adott neki. Az asszony később megint alkoholra kért pénzt, de a férfi hátat fordított neki, a fürdő felé indult, ekkor a nő felkapta a konyhapulton lévő, 20 centis pengéjű kést, és azzal hatszor beleszúrt párja hátába, közben azt kiabálta neki, hogy megöli. A férfi gyors orvosi ellátás nélkül meghalt volna.

A 11 éves kisfiú meglátta a vérző apját, hívta a mentőket, közben rimánkodott, hogy ne haljon meg. A nő a kiérkező rendőröknek ellenállt, közölte, ha kiengedik, úgyis megöli a párját. A kisfiút a történtek megviselték, az anyával szembeni ambivalens érzései felerősödtek, a nő tette súlyosan veszélyeztette a gyermek érzelmi, erkölcsi fejlődését.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség emberölés kísérlete és kiskorú veszélyeztetése miatt emelt vádat az előzetes letartóztatásban lévő 52 éves asszonnyal szemben. Az elkövetővel szemben a főügyészség börtönbüntetést kért – tájékoztatott Dr. Reszl Ildikó főügyész - írja a faktor.hu.

Ha érdekesnek találtad a bejegyzés, kérjük oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések