A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kijev végleg lemond Dombaszról és 4 millió állampolgáráról?

Az Ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) újabb lépést tett a kelet-ukrajnai területekről való lemondás irányába.
Olekszandr Turcsinov, a védelmi tanács titkára arról számolt be, hogy döntésükkel megtiltják mindenféle teherszállítmány mozgását a frontvonalban, azaz totálisan megbénul a kereskedés az ottani népköztársaságokkal. Ezzel voltaképp teljesül a donbászi vasúti kereskedelmi blokád szervezőinek a célja, hiába is tiltakozott még eleinte ellene a kijevi államhatalom, most már ők segítik őket.
ARRÓL VISZONT SENKI NEM BESZÉL, HOGY MINDEZ MILYEN KÁRT OKOZ AZ UKRÁN GAZDASÁGNAK ÉS NYOMORBA DÖNTI A FRONTVONAL MINDKÉT RÉSZÉN ÉLŐKET, AKIK MUNKA ÉS MEGÉLHETÉS NÉLKÜL MARADHATNAK.
Denisz Pusilin, a DNR minszki kontakt csoportjának képviselője kijelentette: azon túl, hogy Kijev megszegi a minszki egyezményt, gyakorlatilag genocídiumot követ el az érintett területeken élő ukránok ellen, akik száma 4 millió főre tehető. Arról is beszélt, hogy ezzel a kijevi döntéssel megerősítést nyert, hogy Ukrajnát gyakorlatilag már a radikális elemek vezetik - írja a karpathir.com.

Ha érdekesnek találtad a bejegyzés, kérjük oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések