A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A világ szabadkőművesei Tokióban gyűlnek össze, hogy kiválasszák az új vezetőt és felragyog az aranykor

A világ szabadkőművesei Tokióban gyülekeznek ezen és a következő héten, hogy kiválasszák az új világi nagymestert, japán katonai hírszerzési forrás szerint. 
A találkozók ezen a héten kezdődnek a szabadkőműves föld alatti komplexumban a Tokiói torony közelében, és egy végső vezető megválasztásával végződnek a Sanno hotelben március 25-én, a források szerint. A találkozókra a hosszú távú szabadkőműves cél miatt kerül sor, hogy létrehozzanak egy jóindulatú világkormányt, amely közel áll a befejezéshez, folytatták a források.

Több forrás valamiféle március 15-ikére tervezett eseményről beszél. Ez volt az a nap, amikor Julius Caesart meggyilkolták. Valamint ez a nap, amikor az amerikai kormány eléri az adósságplafont. Ázsiai titkos társaságok a maguk részéről nagy jelentőséget tulajdonítanak március 19-ikének, a napnak, amikor az utolsó Ming császár meghalt. Hogy pontosan mi fog történni nem egyértelmű, de március második felében bizonyosan látni fogunk számos változást a világban, értett egyet több forrás.

Világszerte rendkívül magas a feszültség, ahogy a különböző hatalmi központok helyezkedni próbálnak a közelgő világszövetség pozícióiért, értett egyet több különböző forrás.

Különösen nagy a feszültség jelenleg Japánban és a Koreai-félszigeten azzal kapcsolatban, hogy ki foglalja el az egyesült Korea császári trónját, japán katonai hírszerzési források szerint. A Rothschildok és a kínaiak Kim Hanszolt, Kim Dzsongnam legidősebb fiát szeretnék pozícióba helyezni, aki a korábbi első számú vezető Kim Dzsongil legidősebb fia, kínai hírszerző ügynökségi források szerint. A Rothschild báb politikusok Japánban ezért szólítottak fel egy megelőző támadásra Észak-Korea ellen.

A különböző média jelentések szerint az Egyesült Államok elnöke Donald Trump ezért küldene B-52-es nukleáris bombázókat Dél-Koreába.

Ugyanakkor az észak-koreaiak szerint Kim Hanszol, aki császár jelöltként lett bemutatva egy másik személy, akinek különbözik az arca a valódi Kim Hanszolétól. De visszatérve a lényegre, az észak-koreaiak az amerikai és japán katonai bázisokra csapást mérni képes rakétákat indítottak. Valamint a japán katonai hírszerzés szerint 100,000 fős észak-koreai különleges erőt telepítettek bőrönd nukleáris fegyverekkel felszerelve Nagoya, Oszaka és Tokió japán városokba.

A Kim Hanszol mögött álló emberek a maguk részéről azt mondják, hogy Kim Dzsongun csak előretolt embere a svájci Cabot családnak és a Mitsubishi csoport mögötti Nabeshima klánnak, amely Abe miniszterelnököt támogatja.

Természetesen a jelenlegi japán királyi család is hamis, de az a tény, hogy ténylegesen ők foglalják el a trónt, ad nekik némi legitimitást. Ugyanez mondható el Kim Dzsongunról.

Japánnal kapcsolatban is elmondható, hogy a hatalmi harc itt is erősödik. A kazár maffia átadta a japán választásokat ellopó gépezet irányítását a SoftBank vezetőjének Masayoshi Son-nak. Son most már a Fortress Investment Group-ot irányítja (néhány papíron létező vállalaton keresztül), melynek tulajdonában van a Musashi Engineering, amely a japán választásokat elcsaló szavazatszámláló gépeket gyártja.

Ez ugyanaz a Son, aki az utóbbi időben felbukkant, hogy meglátogassa Donald Trumpot és megpróbálja megvesztegetni őt 100 milliárd értékű szaúdi pénzzel.

Úgy tűnik, hogy ez az ajánlat Trump és a katonai/ügynökségi támogatóinak megingatására megbukott, hogy védelmet nyújtsanak a szaúdi uralkodóknak, mert a szaúdi király, 25 herceg és 1500 fős kísérete Indonéziába menekült, ottani CIA források szerint. Ezt részben megerősítette egy indonéz közlemény, miszerint Salman király meghosszabbította indonéziai tartózkodását 3 nappal állítólag azért, hogy “növeljék a közel-keleti turizmust Indonéziában.”

Ez azt jelenti, hogy a Japánba tervezett látogatását is elhalasztotta, ahol részt vett volna a szabadkőműves összejövetelen, erősítették meg japán katonai hírszerzési források.

A japán hadsereg szintén követte a legutóbbi sikertelen biológiai fegyver támadások nyomait Tokióban a Betegségellenőrzési és Megelőzési Központig Shinkujuban és annak nővér létesítményéig a Saitama prefektúrában.

A kazárok ezen és más próbálkozásait, hogy rettegésben tartsák a világot a nukleáris és biológiai fegyverekkel már leállították egy térkép nyilvánosságra hozatalával, rajta az összes izraeli nukleáris létesítménnyel, és fenyegetések történtek, hogy rakéta csapások érik őket, Moszad források szerint.

Izraelre és a kazár maffiára jelenleg nagy nyomás nehezedik, melyet a múlt héten alkalmazott az amerikai hadsereg és az orosz kormány, Pentagon források szerint.

A lépésekre, hogy kényszerítsék Izraelt, Szaúd-Arábiát és Törökországot, hogy vessenek véget a Daesh (korábban ISIS) kampánynak akkor került sor, amikor Joseph Dunford vezető amerikai tábornok találkozott orosz és török partnereivel Törökországban március 7-én, Pentagon források szerint. Ez az, amiért az izraeli Benjamin Netanjahu és a török Recep Erdogan “fejmosást kaptak,” amikor Vlagyimir Putyin orosz elnökkel találkoztak március 9-én és 10-én, a források szerint.

A Netanjahuval történt találkozó során Putyin nyomást gyakorolt rá a két államos megoldást szorgalmazva a palesztin problémával kapcsolatban, mondták a források. Ezt követte Trump elnök másnap, amikor meghívta a palesztin vezetőt Mahmúd Abbászt a Fehér Házba, hogy megvitassák ugyanezt a dolgot, tették hozzá a források.

Emellett folyamatos ádáz küzdelem folyik a sátánimádó kazárok eltávolítása érdekében az Egyesült Államokon belül, értett egyet több forrás. Ez látható az amerikai külügyminisztérium tisztogatásairól szóló hírekben Rex Tillerson részéről, valamint a Jeff Sessions által kirúgott 46 ügyész esetéből, jegyezték meg a források.

Azonban a CIA igazgatójának, Mike Pompeonak a harca, hogy megtisztítsa a CIA-t a Wall Streetet-i, Bush, szaúdi és izraeli frakcióktól merev ellenállásba ütközik, Pentagon források szerint.

Ezért hozta nyilvánosságra az amerikai hadsereg a CIA amerikai nép ellen folytatott illegális kémkedéséről szóló információkat, mondják a források. “A CIA-t bíróság elé lehet állítani mint az emberek ellenségét az illegális lehallgatási eszközök miatt, melyre nincs törvényes felhatalmazása, és amely egy szélhámos nemzetközi szervezetként működik,” – tették hozzá Pentagon források.

Az információk nyilvánosságra hozása egyben támadás volt a Moszad ellen, és még több kiszivárogtatás követheti, hogy kényszerítsék Trumpot, hogy “szabaduljon meg a parazita Izraeltől és állítsa meg a külföldi ‘szövetséges’ ügynökök beszivárgását,” folytatták a források.

Annak jeleként, hogy a Fehér Háznak hazafias segítségre van szüksége a háttérhatalom elleni küzdelemben, a Fehér Ház sajtótitkára Sean Spicer egy amerikai zászlóval jelent meg öltönyének hajtókáján fejjel lefelé egy március 10-i sajtótájékoztató során, jegyezték meg a források. “Ez egy katonai jele a veszélynek és egy kódolt üzenet a jó fiúk számára,” Pentagon források szerint.

Az oroszok Kelet-Európában is lépéseket tesznek a kazár maffia ellen annak érdekében, hogy véget vessenek a kazár befolyásnak a Baltikumban, a volt Jugoszláviában és Ukrajnában, orosz FSzB források szerint. Orosz hírműsorok azt állítják, hogy a kazárok által törvénytelenül hatalomra juttatott náci ukrán kormány nem fog 60 napnál tovább tartani.

Nyugat-Európában a helyzet továbbra is a matematikailag elkerülhetetlen pályáján halad az euró összeomlása és a nem demokratikus EU kormányzati struktúra vége felé.

Ugyanez igaz a fasisztákra Dél-Amerikában, ahol az erőforrásokat kifosztó brazil elnök Michel Temer bejelentette, hogy a “szellemek” (irányított energia fegyverek?) miatt kiköltözött az elnöki palotából.

Szintén furcsa dolgok történnek Brazíliától délebbre. Egy meglehetősen rejtélyes üzenet a Pentagontól az Antarktisszal kapcsolatban a következő volt: “Az orosz/amerikai erők rendteremtése után a felső védelmi vállalkozó Lockheed 1000 embert vesz fel, hogy az Antarktiszon dolgozzanak.”

Mindezen fent leírt változásoknak a valóságnak egy nagyon ezoterikus szintjén van köze a hatalmi váltáshoz. Megpróbáljuk ismét röviden összefoglalni az alábbiakban azt a kriminalisztikai nyomot, amit e sorok írója követett, amely elvezet a “fekete nap” nevű entitáshoz, melynek veresége tette lehetővé mindezen változásokat.

Évekkel ezelőtt a japán pénzügyminiszter Heizo Takenaka által küldött ügynökök azt mondták, hogy volt egy terv az emberiség 90 százalékának megölésére annak érdekében, hogy “megmentsék a környezetet.” Ázsiai titkos társaságok ugyanezt hallották, amikor lehallgattak egy találkozót a Moloch imádó Bohém erdőben. Amikor felajánlották, hogy segítenek leküzdeni ezeket a sátánimádókat azt mondtam az ázsiaiaknak, hogy ez a probléma nyugaton erősen a világ hatalmi struktúrájának legtetejére koncentrálódik, és hogy az átlagos nyugatiak teljesen megdöbbennének az emberiség 90 szazaléka megölésének elképzelésén. Arra a következtetésre jutottunk, hogy a probléma megoldása célzottan a nyugati hatalom legmagasabb szintjeire korlátozódik.

Ez vezetett el ahhoz, hogy Leo Zagami a P2 szabadkőműves páholyból meglátogatott Tokióban és meghívott, hogy én is látogassam meg a P2-őt Olaszországban. Vincenzo Mazzara, egy teuton lovag ott elvitt engem egy székesegyházba Milánóban, ahol volt egy ólómüveg kép az istenükről, a fekete napról. Mazzara elmondta, hogy ez egy fekete lyuk a galaxis közepén, amely gamma hullámspketrumon keresztül kommunikál velük.

Amivel a katedrálisban találkoztam az egy fekete űr volt, amit csak úgy lehet leírni, ami életellenes, egy entitás, amely az életerőből táplálkozik.

Úgy tűnik, hogy ez az entitás több ezer éve hatalmas erőt és gazdagságot ad néhány kiválasztottnak cserébe azért, hogy emberi és állati áldozatokkal táplálják. Ez az, amit én sátánimádó kazár maffiának nevezek.

A P2 tagjainak, köztük Mazzaranak a jövőképe egy totális háború és pusztítás volt ezen a bolygón, amiről úgy gondolták, hogy elkerülhetetlen.

Azonban egy hihetetlenül erős fény erő entitás szállt szembe a fekete nappal és azzal fenyegetőzött, hogy eltörli az egész univerzumot nullára, ha nem hátrál meg. Ennek oka, hogy a sötétség erői olyan erősek kezdtek lenni, hogy az egész univerzum szerkezetét fenyegették. Az entitás meghátrált és elmenekült ebből az univerzumból. Állítólag ez volt a norvégiai spirális esemény.

Az eredmény, hogy míg az univerzum ezen esemény előtt ellenrizhetelenné vált, most visszatér a harmonikus egyensúly az ellentétes, de kölcsönösen előnyös erők között, amely jin és jangként vagy férfi és női erőként ismert. Emiatt a sátánként ismert entitás megszűnt mint életet elpusztító abszolút gonosz, és helyette átalakult egy jóindulatú istennővé, összhangban működve a világegyetem férfi aspektusával.

Mivel ez az entitás elmenekült a világegyetemből, az alatta működő kisebb gonosz entitások már nem voltak képesek ellenállni a fény erőinek. Őket szisztematikusan eltávolították és hamarosan az utolsókkal is végeznek.

Ezen a ponton a karantén, melyet erre a bolygóra helyeztek meg fog szűnni. és a földi élet ismét szabadon terjeszkedhet a világegyetemben, ezoterikus források szerint.

Mivel hamarosan megtapasztalhatjuk az exponenciális növekedést, nagyon fontos, hogy a kezdő paramétereket a lehető legoptimálisabb szintről indítsuk. Ezért kell most egy átlátható, demokratikus, meritokratikus világszövetséget ötvözni valamennyi kultúra legjobb gyakorlatával, hogy irányítani tudjuk az emberi terjeszkedést a világegyetemben.

Természetesen hiszem ha látom, és amíg valóban meglátjuk és megtapasztaljuk ezeket a változásokat, az embereknek személy szerint az itt és most javítására kell összpontosítaniuk a valós életben. A többit majd meglátjuk - írja az Újvilágtudat Blog.

Benjamin Fulford

Ha érdekesnek találtad a bejegyzés, kérjük oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések