A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egyre meggyőzőbb Donald Trump

A nézők rendkívül pozitívan fogadták Donald Trump Kongresszus előtt elmondott beszédét. A CNN azonnali felmérése alapján a beszédet nézők 69 százaléka szerint az amerikai elnök jó irányba vezeti az országot.
Rendkívül pozitívan fogadták a nézők Donald Trump első kongresszusi beszédét, 57 százalékuk nagyon jónak ítélte az elhangzottakat – derült ki a CNN azonnali közvélemény-kutatásából.

10-ből hét tévénéző úgy válaszolt, hogy az elnök által meghatározott program jó irányba fogja vezetni az országot, a kétharmaduk pedig nagyon optimista azzal kapcsolatban, hogy milyen irányba megy az ország.

A felmérés azon amerikaiak körében készült, akik még a beszéd előtt is jelezték, készek válaszolni a kérdésekre az esemény előtt és után is. A válaszadók 57 százaléka nagyon pozitívan, 21 százalék pedig többnyire pozitívan értékelte a beszédet.

Érdekes adat az is, hogy míg a beszéd előtt még “csak” 58 százalék vélekedett úgy, hogy Trump politikája jó irányba viszi az országot, a beszéd után ez a szám már 69 százalék volt - írja a karpathir.com.

Ha érdekesnek találtad a bejegyzés, kérjük oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések