A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

5 tipp, hogyan sminkeljenek az érett nők!

Nem kell lemondani a sminkelésről, sőt!
Sokan úgy gondolják, hogyha már egy bizonyos korba léptek, akkor lemondanak teljesen a sminkelés öröméről, mondván nem áll jól. Sajnos vannak olyan termékek, amik ilyenkor már nem mutatnak úgy, mint régen, de ezzel a pár tippel ismét élmény lesz a sminkelés.
  • Használjon krém bázisú termékeket a por állagúak helyett. Sajnos a por bázisú termékek kiemelik a ráncokat, ezáltal maszk hatást fog elérni.
  • Egy szuper tipp rúzs választáshoz: Az ínyünk és a belső ajkunk színéhez válassza az árnyalatot, így nem fog rikítani és szépen ki fogja emelni a szája formáját.
  • Az 50 évnél idősebb nőknek a szemöldöke kezdi elveszíteni a formáját, már nem nőnek úgy a szálak, mint fiatal korban. Ne harcoljon az idővel, ne rajzolja meg erőteljesre, úgy a legszebb, ha érintetlenül hagyja.
  • A legnehezebben elfogadható tipp, egy olyan nőnek, aki egész életében festette a szemét: ne használjon szemhéjpúdert, mert csak kiemelné a szem körülötti ráncokat. A szempillaspirál természetesen maradhat!
  • Ne használjon színezett hidratálókrémet, ha mindenképpen szeretné, hogy tökéletesen nézzen ki az arcbőre, használjon alapozót. Mingid fontos, de most is kiemelnénk, hogy csak és kizárólag a bőrszínéhez passzoló alapozót használjon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések