Támogassa munkánkat!

Igényeljen tagsági kártyát. Kattintson IDE.

Hagymás vér és forralt bor: disznótoros mulatságot tartanak Konyáron

Az egész napon át tartó, magyaros ízeket felvonultató, hagyományőrző móka zenével és tánccal ér véget.
Hagyományos Hurka- és Kolbásztöltő Versenyt és Disznótoros Mulatságot tartanak a hétvégén a hajdú-bihar megyei Konyárban. Aki szeretne egy igazán „ízes”, hagyományőrző eseményen részt venni, az január 21-én, szombaton megteheti a konyári Művelődési Házban. A nap végén az is kiderül, ki töltötte meg a legfinomabb kolbászt és hurkát, sőt még táncolás és közös éneklés is lesz. Egy biztos: jó hangulatban és magyaros ízekben nem lesz hiány!

Program:

9.00 – 9.30: Vendégvárás. Reggeli: hagymásvér, pogácsa és forralt bor kóstoló konyári módra
Pálinkamustra: fogópálinkák bírálása
Disznótoros bőségtálak szemléje

10.30: Hurka- és kolbásztöltő verseny

14.00: Disznótoros ebéd: orjaleves toroskáposztával, hurka- és kolbászkostoló

„Lika bácsi mulattatója”

Eredményhirdetés

19.00: Disznótoros mulatság Fricz Kálmán és zenekarával.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések