A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ha otthon tévézne hétvégén, ezeket a filmeket nehogy kihagyja!

Valószínűleg sok embert elrettent a kemény hideg a külső programoktól. Inkább választják a kényelmes fotelt vagy kanapét a tévé előtt. A csatornák persze igyekeznek minél jobb filmekhez magukhoz édesgetni a nézőket. A fantasztikus kínálatból ezúttal néhány remek mozit, köztük régen látott darabokat ajánlunk, a január 20-22 közötti időszakra.
A hírek szerelmesei (amerikai film, 1996): péntek, Super Tv2, 21.00 Televíziózni korántsem könnyű és vidám feladat. A két híradós sztár (Michelle Pfeiffer-Robert Redford) sorsán keresztül most kiderül, milyen áldozatokkal is jár a napi hírgyártás taposómalma. (Fotó: Super Tv2)
101 kiskutya (amerikai családi film, 1996): szombat, RTL Klub, 19.20 Az azonos című rajzfilm élőszereplős feldolgozása. A forgatáson a kutyaszereplők voltak a legtöbben. 230 kölyök és 20 felnőtt dalmata kapott munkát a filmben. (Fotó: RTL Klub)
Maverick (amerikai westernvígjáték, 1994): szombat, Film+, 17.35 Eredetileg Paul Newman lett volna Mel Gibson partnere. Ő azonban visszalépett. A helyére jött James Garner, aki a film alapjául szolgáló tévésorozatot vitte sikerre. (Fotó: Film+)
Alvilági játékok (amerikai thriller, 2006): szombat, Viasat6, 21.00 Nem árt odafigyelni a részletekre. A készítők olyan, sok mozaikdarabból álló átveréstörténettel álltak elő, amelyben minden fordulatot újabb követ az utolsó nagy csavarig. (Fotó: Viasat6)
Nagymenők (amerikai gengszterfilm, 1990): vasárnap, ATV, 23.00 Minden idők egyik legjobb gengsztermozija. Scorsese ezúttal Ray Liottát és Joe Pescit segítette hozzá a világhírhez. Az utóbbi Oscart is kapott alakításáért! (Fotó: RAS-archív)
III. Richárd (angol-amerikai film, 1995): Hétfő, Film Cafe, 02:40 A zsar­nok címszereplő bőrébe bújó Ian Mc­Kel­len nagy rajongója Shakespeare királydrámáinak. Mind közül ez az egyik kedvence, emlékezetes alakítást nyújt benne. (Fotó: RAS-archív)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések