A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Erkélyen rekedt egy ember! Frontálisan ütközött egy autó Ebes és Debrecen között!

Több kisebb beavatkozás és egy frontális karambol dolgoztatta meg a katasztrófavédelem munkatársait csütörtökön.
Frontálisan ütközött egy ágymatracokat szállító kisteherautó és egy személygépkocsi a 4-es számú főút 214-es kilométerszelvényében Ebes és Debrecen között. A járműveket a hajdúszoboszlói katasztrófavédelmi őrs tűzoltói feszültségmentesítették majd átvizsgálták azok üzemanyagrendszereit, ami során egyiknél sem tapasztaltak szivárgást. A balesetben a személygépkocsi sofőrje súlyos, míg a kisteherautóban utazók közül egy ember könnyű sérüléseket szenvedett. Őket a mentőszolgálat szakemberei kórházba szállították.

Nem adott magáról életjelet egy ember tegnap reggel Debrecenben, a Szávay Gyula utcában. A hozzá érkező mentőknek a megyeszékhely hivatásos tűzoltói nyújtottak segítséget a lakásba való bejutásban.

Véletlenül kizárta magát az erkélyre egy háromemeletes társasház második emeleti lakásának egyik lakója tegnap a déli órákban a debreceni Hatvani István utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók az ajtót kinyitották és beengedték az erkélyen rekedt személyt.

Szemétledobó alatt elhelyezett közel ezer literes műanyag kukában tárolt szemét kapott lángra tegnap délben Debrecenben, a Gyergyó utcában. A helyi hivatásos tűzoltók kiérkezés előtt egy ott tartózkodó személy a tüzet eloltotta, így a tűzoltóknak már csak az utómunkálatokat és a lépcsőház átszellőztetését kellett elvégezni.

Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések