A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem tudta feldolgozni barátnője halálát: 3 héttel később a szépségkirálynő barátja is meghalt

Az egykori szépségkirálynő 25 éves párját is holtan találták otthonában.
Június végén tragikus hirtelenséggel elhunyt Sophie Gradon szépségkirálynő, akiről azt gyanítják, öngyilkos lett. Régóta küzdött depresszióval és anyagi problémákkal, ez vezethetett a halálához.

A 32 éves nőt 2009-ben választották meg Miss Nagy-Britanniának, de az igazi hírnevet az Angliában nagyon népszerű Szerelemsziget című valóságshow hozta meg neki. Közösségi oldalára többször is posztolt olyan képeket, amelyeken párjával, Aaron Armstronggal látható, és akit élete szerelmének nevezett.

Gold star. Thank you my kween ❤️ @lisssa_d #mua @dollicious_ can't wait to get the party started tonight! Such good vibes today 🙌🏼🙌🏼🙌🏼

12.7k Likes, 147 Comments - Sophie Gradon (@sophiegradon) on Instagram: "Gold star. Thank you my kween ❤️ @lisssa_d #mua @dollicious_ can't wait to get the party started..."

A 25 éves srác nagyon szenvedett barátnője halála után, szomorú posztokban élte ki fájdalmát. Július 10-én, alig három héttel Sophie Gradon halála után őt is holtan találták otthonában, Blyth városában.

My world

2,221 Likes, 25 Comments - Aaron Armstrong (@aarona619) on Instagram: "My world"

Egyelőre nem tudni, mi okozta a halálát, de az idegenkezűséget kizárták, és erős a gyanú, hogy ő is saját kezével vetett véget életének. Négy évvel ezelőtt már megpróbált öngyilkos lenni, akkor azonban testvére megmentette. Barátnője halála viszont annyira megviselhette Armstrongot, hogy nem is akart tovább élni. Erre utalt néhány bejegyzése közösségi oldalain is. Az egyikben például azt írta:
"Ne aggódj, ígérem, és a szavamat adom, hogy veled leszek. Csak te és én, ne feledd, egyek vagyunk az idők végezetéig!"


Sokan úgy vélték, a fiú csak népszerűségre próbál szert tenni híres barátnője tragédiáját felhasználva, ám a jelek szerint éppen emiatt menekült ő is a halálba.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések