A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

NBA: Isaiah Thomas Denverben folytatja

Ismét klubot váltott az NBA egyik örök ígéretének tartott irányítója Iasaiah Thomas. A játékos a Denver Nuggetsben folytatja pályafutását. 
Az ESPN forrásai alapján Iasiah Thomas egyéves szerződést kötött a denveri klubbal, és két millió dollárt fog keresni a következő idényben. Ez az úgy nevezett "veterán minimum" fizetésnek felel meg. 

A 29 éves irányítót 2011-ben draftolta a Sacramento Kings, majd 2014 és 2015 között a Phoenix Suns játékosa volt. Ezt követően két évig a Boston Celticset erősítette. 

Kálváriája akkor kezdődött amikor 2017-ben a Cleveland Cavaliers elleni főcsoport-döntőben súlyosan megsérült. Állapota ellenére a clevelandiek leszerződtették, még úgy is, hogy csak decemberben kezdte el a szezon érdemi részét. Februárban aztán elcserélték a Los Angeles Lakershez, ám Kaliforniában sem találta meg a számításait, így egy éven belül harmadszor is kénytelen klubot váltani. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések