A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mindig magánál hordja 6 éves kislánya képét a tüdőrákos Székhelyi József, ez ad neki erőt

A színművészt a napokban operálták meg, most otthonában lábadozik.
Komoly műtéten esett át Székhelyi József, akinél még tavaly novemberben diagnosztizáltak tüdőrákot. Miután megtudta, a szörnyű hírt, kijelentette, hogy nem fogja feladni, küzdeni fog a betegség ellen.

A színész több hónapig kemoterápián vett részt, de közben továbbra is játszott a színpadon. Sajnos azonban a kezelések ellenére az utolsó vizsgálatok áttéteket mutattak ki a testében.

Székhelyit ezért meg kellett műteni, az operáció után otthon lábadozhat.
"Most hozott haza a fiam a kórházból, megoperáltak, túl vagyunk rajta. Reménykedünk, hogy segíteni fog"
- nyilatkozta a Blikknek.
"Nagyon sokat segít, hogy ennyien velem éreznek és szorítanak a gyógyulásomért. A közönség és az olvasók szeretete megmelengeti a szívemet, igazán köszönöm mindenkinek, aki aggódik értem."
A Jászai Mari-díjas színművész elárulta, hogy 6 éves kislánya, Sára fényképét mindig magánál tartja a mellényzsebében, ő ad neki erőt a nehéz pillanatokban.
"Mindig nálam van a kép, ez a támaszom, ha baj van. Ő az őrangyalom, bárhová kellett mennem, velem volt"
– mondta Székhelyi.

Amíg a színész otthon pihen, nem tudja eljátszani a szerepeit. A Gólem Színház le is fújta a pénteki, balatonboglári Halpern és Johnson előadást, amiben Székhelyi József az egyik főszereplő.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések