A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Berki Krisztián és szerelme reagáltak: tényleg eljegyezték egymást?

A Mokka reggeli adásában faggatták őket.
"Ez az egész annyira gyorsan jött. Egy héten belül egy hullámhosszon voltunk. Ilyenkor olyan gyorsan alakul ki az érzés, hogy el se hiszed, és mámorban élsz. Nem múlik el, sőt, egyre erősebb" – mondta a Mokka reggeli adásában Mazsi, azaz Katona Renáta, aki fél éve Berki Krisztián párja. A 38 éves egykori focista és 26 éves barátnője eredetileg azért érkezett a műsorba, hogy nyaralásukról beszéljenek, de jól láthatóan nem tudtak betelni egymással.

"Az útkeresésem véget ért" – mondta Berki, aki Renátával való kapcsolata elején elég csúnyán viselkedett kislánya édesanyjával, Hódi Pamelával. Akkor ugyanis, amikor összejött mostani párjával, azt írta ki a Facebookon: életében először érzi magát szerelmesnek.

Katona Renáta cáfolta, hogy rossz viszonyban lenne Hódi Pamelával, azt mondta, csak Berki kislányának érdekeit nézi.


"Semmilyen viszonyban nem vagyok Pamelával, csak, ami kötelező Natival kapcsolatban. Például, amikor Nati nálunk van, és Krisztián épp dolgozik, akkor Pamela rajtam keresztül tudja őt elérni" – mondta.

Sem Renáta, sem Krisztián nem reagált az eljegyzésüket firtató kérdésre. Renáta ugyanis a napokban kitett egy képet a Facebook-oldalára, amelyen egy tábla látható. Ezzel a táblával fogadták őket a hotelben, ahol pár napot töltöttek. A táblán ez a felirat állt: Mr. és Mrs. Berki.

"Ez a mi titkunk. Mindenki oda teszi, ahova akarja" – mondta Berki Krisztián szerelme.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések