A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megszólaltak a thai gyerekek, hálát adtak megmentőiknek, és elmondták, mire vágynak

Pszichológusuk azt javasolta, még legalább egy hónapig kerüljék a médiát.
Az elmúlt hetekben az egész világ a barlangban rekedt thai focicsapatért aggódott: a fiúk és edzőjük több mint két hetet töltöttek a víz által eltorlaszolt alagútban, végül pedig búvárok segítségével, három nap lefolyása alatt sikerült felszínre kerülniük múlt hét elején. A mentés óta kórházban tartják őket és folyamatosan kivizsgálásokon kellett részt venniük, azonban a legújabb hírek szerint csütörtökön végre hazatérhetnek családjaikhoz.

A fiúk egészen eddig nem nyilatkoztak a történtekről - pszichológusuk azt javasolta, még legalább egy hónapig kerüljék a médiát - azonban a Daily Mailnek köszönhetően most napvilágra került egy videó, amin a srácok hálát adnak megmentőiknek.

A 11 és 16 év közötti fiúk a kórházi ágyakon ülve integetnek, mesélnek egészségügyi állapotukról, és arról, milyen ételt kívánnak leginkább. Szerencsére mindegyikük jól van, és erővel teli mosollyal köszönték meg az egész világnak, hogy nem hagyták őket cserben, hanem rögtön megmentésükre indultak.



Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések