A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kipakolt egy sugar baby - Ilyen megpróbáltatásokon kell keresztül mennie

Egy 32 éves nőnek elege van abból, hogy sokan úgy akarnak vele lefeküdni, hogy gazdagnak adják ki magukat.
A korábban szépségszalonban dolgozó nő az egyik kliensétől hallott először a Sugar Baby-Daddy kapcsolatokról, és úgy gondolta, hogy ő is kipróbálja magát benne. Ennek már 3 éve, de mint mondta, számtalan olyan felhasználó van ezeken az oldalakon, akik gazdagnak adják ki magukat, hogy lefeküdhessenek vele.

A 32 éves hölgy elárulta, hogy nem igazán volt felkészülve ezekre a csalókra, azonban nagyon zavarják ezek az emberek őt, hiszen nagyon is komolyan veszi, hogy megtalálja azt a férfit, aki anyagilag támogatja őt.

Natalie nem tagadja, hogy ő a megfelelő emberrel akarja megkötni a lehető legjobb üzletet, de hála az ilyen férfiaknak, csak az idejét vesztegeti.

Natalie felidézte azt az esetet, amikor egy 40-es éveiben járó férfival randevúzott, akinek a profilképén épp egy Ferrariban ült, ráadásul befektetőnek vallotta magát. A Sugar Daddy azzal hitegette Nataliet, hogy kibérelnek majd egy hotel szobát és majd érte megy az autójával, azonban mint kiderült, mindössze 3 órára fizette ki a szobát, ráadásul egy Lexussal érkezett.
"Nyilvánvaló volt, hogy csak szexet akart. Ki bérel ki egy szobát csak 3 órára? Nem emiatt regisztráltam az oldalra. Ha csak szexelni akarsz, menj fel egy normális randi oldalra. Én azért léptem be, hogy kifinomult emberekkel találkozzam, ő pedig nem az volt" - panaszkodott a Sugar Baby, aki konkrét céllal regisztrált az oldalra.
Mint mondta, szeretné a melleit megcsináltatni és emellett még zsírleszívással is javítani akar az alakján.

A hölgy hosszútávú kapcsolatot keres egy olyan férfival, aki megérti és támogatja őt.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések