A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A baleseteké volt a csütörtök Hajdú-Bihar útjain

Több karambolhoz is vonulniuk kellett a megyei tűzoltóknak. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.
Bakonszeg és Berettyóújfalu között a 4213-as számú úton két személygépkocsi ütközött össze tegnap reggel. Az ütközés következtében mind a két autó az árokba csapódott. A berettyóújfalui és a szeghalmi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, a mentőszolgálat egy embert pedig kórházba szállított.

Ebes külterületén az 4-es számú főúton négy személygépkocsi ütközött össze csütörtök délelőtt. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszín, akik átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat. A baleset nyolc embert érintett, akik közül ketten megsérültek, ezért a mentőszolgálat kórházba szállította őket. Az adott útszakaszt a rendőrség a műszaki beavatkozások idejére lezárta.

Tizenkét méteres fa egyik ága lehasadt tegnap délelőtt Balmazújvároson, a Debreceni utcában. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók kosaras gépjárművéről motoros láncfűrésszel távolították el a faágat.

Két autó ütközött össze csütörtök délelőtt Püspökladányban, a Rákóczi utcában. A város hivatásos tűzoltói elvégezték a járművek feszültségmentesítését, a mentőszolgálat egy sérültet kórházba szállított.

Tegnap délután a debreceni hivatásos tűzoltóknak is faág miatt kellett beavatkozniuk. Debrecenben, a Petőfi téren egy tizennyolc méter magas fa egyik ága megreccsent, a játszóteret, a gyalogos és a közúti forgalmat veszélyeztette. Az egység kihúzós létrán át az ágat eltávolította.

Késő este Hajdúszoboszló és Kaba között egy személyautó szalagkorlátnak ütközött. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet és áramtalanították azt. A mentőszolgálat egy sérültet a helyszínen ellátott.

Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések