Hirdessen itt

Így hamisítják meg a történelmet egyenesen Merkel demokráciájából!

Németország: 6 hónap börtönre ítéltek egy újságírót egy náci-iszlám együttműködést bemutató fotó miatt.
A náci-iszlám kollaborációról szóló történelmi fotó és információ megosztása volt a „bűncselekmény”. (Ld. csatolt fotó) A vád szerint az újságíró a fénykép közzétételével „iszlám elleni gyűlöletkeltést” és az „iszlám rágalmazását” követte el. A fényképen Amin al-Husszeini, a Hitler által létrehozott muszlim Waffen-SS Handzsár Hadosztály (!) tiszteletbeli főparancsnoka – Jeruzsálem főmuftija – látható Hitlerrel …

Egy müncheni bíróság augusztus 18-án 6 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre és 100 óra közmunkára ítélte az ismert német iszlámkritikust, Michael Stürzenberger újságírót, mert közzétette ezt a fényképet a Facebook-oldalán. A fotón Adolf Hitler és Amin al-Husseini, Jeruzsálem főmuftija látható, amint kezet fognak Berlinben, 1941-ben.

A fénykép mellé Stürzenberger írt egy elemzést is a Süddeutsche Zeitung ‘Hakenkreuz und Halbmond’ (“Horogkereszt és félhold”) című cikke kapcsán a nemzetiszocialisták iszlám iránti csodálatáról.

A poszt, és különösen a fénykép miatt a bíróság bűnösnek találta Stürzenbergeret „alkotmányellenes szervezetek propagandájának terjesztése” miatt.

Az ügyészség azzal vádolta az újságírót, hogy a fotó közzétételével „iszlám elleni gyűlöletkeltést” és az „iszlám rágalmazását” követte el. Az ügyész érvelése szerint a felületes szemlélő nem tudhatta, hogy a Stürzenberger idővonalán közzétett fénykép történelmi dokumentum.

Az iszlám és a fasizmus kapcsolata valójában történelmi tény: A szóban forgó fényképen szereplő Amin al-Husszeini a muszlim Waffen-SS Handzsár Hadosztály tiszteletbeli főparancsnoka volt.

Adolf Hitler segítséget nyújtott a Muzulmán Testvériség felépítéséhez 1936-tól kezdve, amikor a muszlimokat fontos szövetségeseként ismerte fel. Hitler még ekkor hozott létre egy iszlám-náci hadsereget: a Waffen-SS Handzsár Hadosztályt. (A handzsár a hírhedt arab görbe kard.)

1939-ben Hitler találkozott Abd al-Aziz Ibn Szaúd szaúdi király követével, Khalid al-Qarqanival és azt mondta neki: „A legmelegebb rokonszenvvel tekintünk az arabokra, három okból is. Először is, nincs semmiféle területi törekvésünk az arab földekkel kapcsolatban. Másodszor, ugyanazok a közös ellenségeink. 

Harmadszor, mindketten harcolunk a zsidók ellen. Én nem nyugszom, amíg az utolsó zsidó is el nem hagyta Németországot.”Al-Qarqani egyetértett ezzel, és azt válaszolta, hogy Mohamed próféta hasonlóan járt el, amikor kiűzte az összes zsidót Arábiából. Hitler megkérte al-Qarqanit, mondja meg a királyának, hogy Németország szövetséget akar vele, és kész felfegyverezni mind Szaúd-Arábiát, mind Hadzs Amin al-Husszeini jeruzsálemi főmufti embereit.< (hetek.hu)

Úgy tűnik, máshol is épül Európában az iszlám rendőrállam: Nagy-Britanniában a közelmúltban rendőrök fenyegettek meg otthonában (!) egy iszlámkritikus Facebook-posztolót

Forrás: Dzsihádfigyelő 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések