A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szentkirályi: arra készülök, hogy többséget tudok teremteni a Fővárosi Közgyűlésben

“Azon dolgozom, hogy a közgyűlésben és lehetőleg minél több kerületben is jobboldali többséget tudjunk teremteni a Fidesszel” - jelentette ki Szentkirályi Alexandra a Magyar Nemzetnek adott interjúban. A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje azt mondta: Karácsony becsapta a választókat, de ha nekik többségük lesz, akkor lehet “a leggyorsabban, a leghatékonyabban lehessen az elmúlt évek semmittevését helyretenni”.

“Karácsony Gergely egyszer már megkapta a bizalmat a budapestiektől, de ezzel visszaélt, becsapta a választóit. Éppen ezért itt az ideje annak, hogy lecseréljük a régi, Gyurcsány Ferenc által feltett lemezt, és kidobjuk a szemétbe, ahova való. Ehhez le kell váltani Karácsony Gergelyt”

- jelentette ki Szentkirályi Alexandra a Magyar Nemzetnek adott interjúban.

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szerint “szerénységgel, de kellő önbizalommal kell nekifutni ennek a választásnak.

“A mi politikai közösségünk a legerősebb és legnagyobb, nemcsak Magyarországon, hanem itt, Budapesten is. Ha ez a politikai közösség egy irányba szavaz, akkor teljesen reális a lehetőség, hogy Karácsony Gergelyéket végre elküldjük. Viszont ahhoz, hogy ez a változás megtörténjen Budapesten, mindenkire szükség van” - fogalmaz, és mindenkit arra biztat: “június 9-én menjen el szavazni, mert fejben nem lehet leváltani Karácsony Gergelyt. Egyetlen erőteljes fegyver van a kezünkben, ez pedig az a toll, amellyel a jó helyre húzhatjuk az X-et”.

Szentkirályi az interjúban is hangsúlyozza, bízik benne:  “az a Gyurcsány-mentes, közlekedhető, tiszta, rendezett város, amelyet én a budapestieknek ígérek, lesz annyira vonzó ajánlat, hogy Gyurcsány helytartója helyett rám bízzák a főváros vezetését”.

Ő azt szeretné, hogyha a budapesti politika újra a budapestiekről szólna.

Az interjúban elmondta: rengeteg biztatást kapott az elmúlt hónapokban, “ami elképesztően jólesett” - tette hozzá. Szerinte a budapestiek joggal várják, “hogy valaki tényleg az ő érdekeiket képviselje. Ha kellő támogatottságom lesz, akkor az üres ígéretek helyett a tettek fogják átvenni a szerepet Budapesten is” - jelentette ki.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések