A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Poloska Gulyás Gergelynek: „Nem kell félni, nem fog fájni”

Poloska válaszolt Gulyás Gergely miniszternek, ezúttal a Kormányinfón elhangzottakra reagált a közösségi oldalán a Tisza alelnöke.

Gulyás Gergely a csütörtöki kormányinfón egyértelművé tette: kizárt, hogy a kormánypártok az Európai Parlamentben együttműködjenek Magyar Péter képviselőivel. A miniszter elmondása szerint két opció van jelen helyzetben: az egyik az, hogy a KDNP kilép az Európai Néppárt frakciójából, amennyiben a Tisza Párt bebocsátást nyer a pártcsaládba. A másik lehetőség pedig az, hogy a tiszásokat végül nem veszik fel, ebben az esetben minden marad a régiben.

Tehát ha szükséges, akár kilépéssel is elérik, hogy ne kelljen egyetlen kormánypárti képviselőnek sem egy frakcióban ülnie Magyar Péterékkel.

A Tisza Párt alelnöke hamar reagált is erre, és ezt írta Gulyásnak:

„Kedves Gulyás Gergő, a TISZA Párt a magyar emberekért fog dolgozni itthon és Brüsszelben is. Kedves Gergő, nem kell félni, nem fog fájni. MP”


Kedves Gulyás Gergő, a TISZA Párt a magyar emberekért fog dolgozni itthon és Brüsszelben is. Kedves Gergő, nem kell félni, nem fog fájni. MP

Posted by Péter Magyar on Thursday, June 13, 2024

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések