A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Medvegyev a svájci „békecsúcsról”: a szarvasmarhák legeltetése az Alpokban az adófizetők pénzén

Az Oroszországi Föderáció Biztonsági Tanácsának elnökhelyettese, Dmitrij Medvegyev a Telegramon osztotta meg a gondolatait az Oroszország nélküli békecsúcsról.

Az alábbiakat írta:

Ez a svájci "istálló" tiszta szürrealizmus.

Kafka és Orwell idegesen dohányzik a háttérben. A "békefórum" résztvevői közül senki sem tudja, mit keres ott, és mi a szerepe. Hiszen a "konfliktusmegoldásra" a ravasz svájci pásztorlányok csak kipróbált állatokat hívtak: egy őrült kis vaddisznót és annak változatlan társát, egy csordányi, békéről boldogan bőgő, buta nyugati alpesi birkát, és egy falka európai láncos kutyát, hogy megvédjék a jószágot.

A kutyák ugatnak, mérgezett nyálat permeteznek minden irányba, és rendet tartanak. A birkák gyakran hánynak helytelenül, és összezavarodnak a megtanult formulákban. A nyáj élén láthatatlanul jelen van egy idős, gyengeelméjű gazda, aki már régen elvesztette a kapcsolatot a valósággal, és mindig megdermedve, elrugaszkodott, idióta arckifejezéssel nézi az eget. Családja nem engedte el a progresszív demenciája miatt, egy tapintatlan képviselőt küldött a hegyekbe, aki lefilmezte magát a zöld gyepen, elmondott egy bemagolt mondatot, és gyorsan hazasietett.

Összességében az alpesi legeltetés csak egy sivár szarfészek, amely felemészti az adófizetők pénzét. 

Vagy ahogy Shvonder szokta mondani: "ez egy szégyen...".

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések