A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Magyar Péter pénteken Budapesten egyeztet Manfred Weberrel a Néppárthoz való csatlakozásról


Magyar Péter legújabb Facebook-posztjából kiderült, hogy pénteken Budapestre érkezik az Orbánfóbiás Manfred Weber, az Európai Néppárt elnöke és frakcióvezetője, hogy a Tisza Párt hét megválasztott európai parlamenti képviselőjének csatlakozásáról egyeztessenek.

Magyar szerint a Tisza Párt belépését a Néppártba elsöprő többség támogatja.

„Az egyetlen kivétel talán a Fidesz-KDNP képviselője, aki jelenleg a Néppártban ül. Hölvényi György jó fideszes propagandista módjára valótlanságokkal traktálja a néppárti kollégáit” – teszi hozzá a Tisza Párt alelnöke, megjegyezve, hogy gondolja, arról már elfelejtett beszámolni Webernek, hogy „ő és a fideszes politikustársai a kampányban háborúpártisággal és a sorkatonaság újbóli bevezetésének hazugságával támadták Manfred Webert”.

Magyar végül azt kérdezi Hölvényitől, hogy miért akar a „háborúpárti” Néppártban maradni és miért nem elég bátor, hogy „Manfred Weber szemébe mondja a képtelen hazugságait”


Pénteken Budapestre érkezik Manfred Weber, az Európai Néppárt elnöke és frakcióvezetője. Elnök úrral egyeztetni fogjuk a...

Posted by Péter Magyar on Wednesday, June 12, 2024

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések