A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Sajnos a szövetségi kapitány bohóc” – kifakadt a magyar hokiválogatott játékosa

Galló Vilmos keresetlen szavakkal fedte fel a magyar jégkorong-válogatottat feszítő ellentéteket. A rutinos csatár a Románia ellen 2-1-re elvesztett mérkőzés után nemes egyszerűséggel bohócnak nevezte Don MacAdam szövetségi kapitányt.

Ilyen hangulatban borzalmas nehéz lesz nekivágni az utolsó két meccsnek Olaszország és Szlovénia ellen.

Sajnos a szövetségi kapitány bohóc – Galló Vilmos e szavakkal vágott bele a nyilatkozatába a 2-1-es magyar vereséggel zárult Magyarország–Románia mérkőzés után.

Méghozzá ország-világ előtt, hiszen a meccset közvetítő Sport TV riporterének fogalmazott így Don MacAdam szövetségi kapitányt becsmérelve.

"Nem tudok ezzel mit csinálni. Minden meccsen kihajtom a szívem, lelkem, de ő minden meccsen próbál levinni a mélybe" – folytatta Galló hasonló stílusban. "Próbálom ezen túltenni magam, de nem nagyon sikerült olyat tennem, ami a tetszésére válna. Kivett engem emberelőnyből, ezzel is kicsit felidegesített. Majd meglátjuk, mi lesz, sajnos kikaptunk. Volt rengeteg helyzetünk, lőhettünk volna párat (gólt). Elég frusztráló meccs volt, voltak helyezeteink, elég szomorú, sajnos ilyen a hoki néha".

Ez a nyilatkozat nyilván nem maradhat következmény nélkül. Kínálja magát, hogy Gallót kizárják a keretből, csak éppen utána Hári János is arra utalt, hogy valami nagyon nincs rendben a csapatnál, s Bálizs Bence is beszélt a gondokról.

Nem is tudom, hogy mondjam. Nem volt jó a hangulat az öltözőben sajnos. Nehéz beleállni akkor a mérkőzésbe, amikor a csapatnak a fejét ennyire megkeverik. Nyilván a játékosoknak is olyan mentalitásra van szükségük, hogy elengedjék, de azért nehéz, amikor napok óta onnan kapjuk, ahonnan nem kellene, és nem az van, hogy a csapat érdekeit szolgálná az egész. Így egy kicsit nehéz – jegyezte meg a magyar válogatott kapusa.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések