A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Poloska Péter: Írtam a mentőszolgálat igazgatójának, hogy feljelentjük őket


Interjút adott Magyar Péter a vasárnapi debreceni tüntetést követően az ATV Heti Napló riporterének.

A Tisza Párt vezetője elmondta: becsléseik szerint 15-20 ezer ember volt ott a demonstráción, szerinte egy nagyon sikeres megmozduláson vannak túl, amire az ország minden pontjáról érkeztek résztvevők. A Sorosblog tegnap 7000 főről számolt be.

Mint ismert, kiszivárgott a mentők jegyzőkönyve - Poloska Péter öngyilkosságot adott elő. Erről is kérdezték a baloldal legújabb messiását.

Szerinte ez a legalja, és úgy véli, kontraproduktívak az ilyen jellegű lejáratások vele szemben. 

„Írtam a mentőszolgálat igazgatójának tegnap egy sms-t, hogy feljelentjük őket, ha ez valós mentőszolgálati papír – mert ezt nem tudjuk – és az újságot is, ami ezt megszellőztette. Bűncselekmény ilyen adatokat kiadni, vagy állítani – függetlenül attól, hogy van-e valóságalapja, vagy nincs – de beleillik a körbe” – mondta, utalva arra, hogy a rendőrségről is kiszivárgott egy vele kapcsolatos – szerinte hamisított – jelentés. Szerinte, ha egy normálisan működő demokráciában ilyen történik, akkor másnap lemond a belügyminiszter, aztán a kormányfő.

Megerősítette, feljelentést tesz a rendőrségi dokumentumok és a mentőszolgálati szivárogtatás miatt is. „Mindenki felelősségre lesz vonva, nem csak Magyar Péter ügyében, hanem az összes propagandabűncselekmény ügyében, amit elkövetnek” – szögezte le.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések