A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lecsapott a TEK a móri mészárlás ügyében elítélt, majd felmentett K. Edére


Egy rendőrségi akció keretében csaptak le a kommandósok K. Ede autójára, amelyben a hírek szerint többek között fegyvereket találtak.

Rendőrségi akciót hajtottak végre TEK- és más egységek péntek éjjel a Csepelen található Károli Gáspár utcában. A Blikk információi szerint egy középkorú férfit vettek őrizetbe, akiről úgy tudják, az a K. Ede lehet, akit korábban a móri mészárlás miatt ítéltek el tévesen. 

A lap beszámolója szerint a rendőrök két autót vizsgáltak át, amelyek egyikében ült K. Ede, illetve egy nő és egy férfi. Mint írják, a másik járműben – amely a volt elítélt tulajdonában van, ám ezúttal nem ő vezette – fegyvereket és egy gázpalackot találhattak. 

Mint ismert, K. Edét 2005-ben tévesen ítélték életfogytig tartó börtönbüntetésre a 2002-es móri mészárlás miatt. Azt követően, hogy a valódi tettesek rendőrkézre kerültek, neki továbbra is rácsok mögött kellett maradnia más bűncselekmények miatt. 2000-ben és 2001-ben ugyanis Budapesten és környékén több fegyveres rablást is elkövetett társaival, ékszerboltokra és pénzváltókra fókuszálva. 

Végül összesen 18 évet töltött a börtönben, ahonnan 2020-ban szabadult. Szabadulását követően külföldre költözött, újra rátalált a szerelem, illetve gyermeke született, bár az anya szerint a férfi közölte, sem rá, sem a gyerekre nem kíváncsi.

Azt sem tudtam, hol lakunk majd a babával, és miből fogunk élni. Ez azonban őt nem érdekelte, hiába próbáltam vele normálisan beszélni, mindig lerázott. A gyermekem érdekében én nem így akartam rendezni a dolgainkat, de vele képtelenség szót érteni. Éli világát, és tudomást sem akar venni rólunk. Nem baj, megleszünk nélküle is. Már csak abban reménykedem, hogy legalább minimális gyerektartást fizet majd

– nyilatkozta korábban az édesanya.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések