A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kocsis Máté: A baloldalra leadott szavazatok a brüsszeli háborús központba kerülnek


Aki szűk három hét múlva a Fideszt támogatja, az a békére adja voksát, a baloldalra leadott szavazatok viszont a brüsszeli háborús központba kerülnek – jelentette ki a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője kedden, pártja országjáró kampánykörútjának gyöngyösi állomásán. 

Kocsis Máté a Fidesz helyi választási fórumát megelőző sajtótájékoztatón elmondta,

június 9-én olyan választás lesz Magyarországon, amely a biztonságról szól.   

Rég volt ilyen, a választópolgárok talán nem is emlékeznek arra, hogy háború kérdésében kellett volna európai ügyekben szavazni, ám most ez történik – tette hozzá. Szavai szerint az elmúlt két év orosz-ukrán konfliktusa és az ahhoz való európai bizottsági hozzáállás megmutatta, hogy az unió gyökeresen megváltozott: ma már nem a békét és jólétet garantálja, hanem a háború és visszaesés politikáját képviseli. A Fidesz éppen ezért mondja, hogy változás kell Brüsszelben – hangoztatta. „A brüsszeli elit, az európai nagy országok vezető politikusai mind-mind háborús pszichózisban vannak, olyan nyilatkozatokat tesznek, melyek életveszélyesek és veszélybe sodorhatják egész Európát” – fogalmazott.

MTI

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések