A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kéri László is elalélt Magyar Pétertől


A baloldali megmondóember, Kéri László szerint váltania kéne a Fidesznek, ha komolyan veszi ezt a választást.

„Olyan hibákat korábban nem követett volna el, hogy egy magtárban, az odahívott harminc dolgozó előtt rúgja be a kampányt” – fogalmazott Orbán Viktorról a "politológus". Régebben azt mondta, hogy mögötte van az ország, és rengeteg ember előtt kampányolt. Most ezt elvette tőle Magyar Péter.

Kéri szerint Orbán nem látja át, hogy Magyar megjelenése másról szól, és nem tudja csak annyival elintézni, hogy megpróbálja áttolni a baloldalra.

Magyarral és a Tisza Párttal megjelent egy harmadik politikai erő, amivel egyelőre sem a Fidesz, sem a DK nem tud mit kezdeni - mondja.

Azt látja, hogy van 1-2 millió ember, aki nem kér Orbánból és Gyurcsányból, unja az eddigi politikai szereplőket. Ők találhatják meg maguknak Magyar pártját. „Hogy meg tudja-e formálni politikai kínálattá, politikai táborrá, az még szerintem nyitva van.”

Arra számít, hogy a Fidesz kommunikációs gépezete a következő 35 napban még fog kísérletezni, hogy rombolja Magyar hitelességét, az asszonyverő jelzővel eddig nem jártak sikerrel.

„Váltania kéne a Fidesznek, ha komolyan veszi ezt a választást.” - tette hozzá.

„Nem biztos, hogy 2024 júniusában a Kubatov-listának lesz sorsdöntő hatása” – fogalmazott Kéri.

Szerinte a Fideszben valószínűleg sikerként könyvelik el, ha az EP-választáson 45 százalék feletti eredményt tudnak elérni. Azon nagyon meglepődne, ha 50 százaléknál több szavazatot kapnának a kormánypártok, 40 százalék alatt pedig alaposan át kell gondolniuk az eddigi politikájukat és stratégiájukat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések