A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fideszes plakátokat gyújtottak fel az I. kerületben


Böröcz László felszólította V. Naszályi Mártát, hogy tegyen rendet az aktivistái között.

Böröcz László, Budapest I. kerületének fideszes polgármesterjelöltje közösségi oldalán felháborodva számolt be róla, hogy

a Fidesz több választási plakátját is felgyújtották, s biztos benne, „baloldali aktivisták” voltak a tettesek.

„Eddig, és ne tovább!  Életveszélyt okoztak azok a baloldali aktivisták, akik felgyújtották a gázüzemelésű kandelábereken lévő plakátjainkat. Ez már nem játék. Ez a rongálás nem nekünk okoz kellemetlenséget, nem nekünk okoz problémát, hanem emberek életét sodorják veszélybe” – fogalmazott, majd felszólította V. Naszályi Mártát, hogy tegyen rendet az aktivistái között, és állítsa le a gyűlöletkampányt!


Eddig és ne tovább!

⛔️ Eddig, és ne tovább! Életveszélyt okoztak azok a baloldali aktivisták, akik felgyújtották a gázüzemelésű kandelábereken lévő plakátjainkat. Ez már nem játék. Ez a rongálás nem nekünk okoz kellemetlenséget, nem nekünk okoz problémát, hanem emberek életét sodorják veszélybe. Felszólítjuk V. Naszályi Mártát, hogy tegyen rendet az aktivistái között, állítsa le a gyűlöletkampányt!

Posted by Böröcz László on Thursday, May 2, 2024

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések