A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vicces Klára: 2010 előtt mi voltunk Kelet-Közép-Európa egyik legirigyeltebb országa


Dobrev Klára szerint  „2010 előtt mi voltunk Kelet-Közép-Európa egyik legirigyeltebb országa.” 

Dobrev Klára a Demokratikus Koalíció EP-képviselője szerint a  munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény módosítása arról szól, hogy hogyan lesznek Magyarországon tisztességes bérek.

Gyurcsány Ferenc felesége szerint ez a jogszabály arról szól, hogy Európa és kormányai egy kivétellel felismerték, hogy nem mehet tovább úgy az élet, ahogy eddig ment.

Majd kijelentette a hazaáruló: „végtelen büszkeséggel töltött el, hogy az Európai Parlament 2022. szeptemberében elfogadta az európai minimálbérről szóló szabályozást. „

Gyurcsányné szerint ebben a témában hazug statisztikákkal akarja átverni a kormány a magyar embereket, majd a balkáni országokhoz hasonlította a magyarországi béreket. Ezután a jól ismert DK-s példálózással azt állította, hogy 2010-ben a minimálbér kétszer akkora volt, mint Romániában, azonban szerinte mára ez megváltozott és már a románoknál nagyobb a minimálbér.

„Európa szégyenpadjára kerültünk, olyan keveset keresnek a magyarok, hogy alig tudnak megélni” – hazudta a szemkilövető felesége.

Szerinte 2010 előtt alig mentek el ebből az országból, majd azt mondta, hogy 2010 előtt “mi voltunk a Kelet-Közép-Európa egyik legirigyeltebb országa.” Dobrev kijelentette, hogy a híresen munkamániás amerikaiak kevesebbet dolgoznak, mint a magyarok. Szerinte a magyarok nem tudják kifizetni a magyarok a számláikat és ezért Orbán Viktor a felelős. Gyurcsány Ferenc felesége szerint, ha nőnének a bérek, akkor csökkenne Mészáros Lőrinc profitja.

„A Fidesz törvénye az emberek megalázásáról szól, maguk semmit nem értettek meg a 21. századból és abból sem, hogy mire van szüksége a magyar embereknek” – mondta a baloldali politikus.

Majd kijelentette, hogy a Demokratikus Koalíció nem fogja támogatni ezt a javaslatot és kijelentette, hogy továbbra is “az egész Orbán-rendszer megbuktatása a célja.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések