A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ugyanabból a csepeli panelból zuhant ki egy nő, ahonnan pénteken kiesett egy hároméves gyerek


Három nappal azután, hogy a csepeli Kossuth Lajos utca egyik panelházának ötödik emeletéről kizuhant egy hároméves gyerek, egy nő is kiesett ugyanabból a házból – írta meg a Blikk, értesüléseiket pedig további források is megerősítették. Úgy tudják, az épületből kizuhant nő és gyermek nem egy emeleten laknak, és a nő nem is családtagja a gyermeknek.


Megkeresésre az Országos Mentőszolgálat sajtószolgálata azt írta, hogy hétfőn a helyszínre riasztott mentőegységet riasztottak, de „sajnos az újraélesztési kísérlet ellenére sem tudta már megmenteni a 30 év körüli nő életét.” A Budapesti Rendőr-főkapitányságtól úgy értesültünk, hogy a helyszíni szemle jelenleg is folyamatban van.

A panelházból kiesett gyermek ügyében a rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt nyomoz, de egyelőre nincs gyanúsítottjuk, keresik, ki lehet a felelős a balesetért. A hároméves gyerek túlélte a zuhanást, amit valószínűleg egy bokornak köszönhet, ami tompította az esést.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések