A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szánthó Miklós: Amerikai nagyágyúk érkeznek a CPAC Hungary-re

Amerikai „nagyágyúkat” is meghívtak a CPAC Hungary idei rendezvényére – jelentette be az Alapjogokért Központ főigazgatója pénteken a Facebook-oldalán megosztott videójában.

Szánthó Miklós jelezte, három hét múlva, április 25-26-án rendezik meg a CPAC Hungaryt (Conservative Political Action Conference – Konzervatív Politikai Akció Konferencia) Budapesten.

A magyar fővárosba várják Európából mások mellett Geert Wilderst, a holland Szabadságpárt (PVV) vezetőjét és Santiago Abascalt, a spanyol VOX párt vezetőjét

– mondta.

Szánthó Miklós úgy folytatta, hogy idén Washingtonban is a „deep state” elzavarására készülnek a republikánusok.

Az Egyesült Államokból a rendezvényre érkezik majd Markwayne Mullin szenátor, egykori ketrecharcos, Andy Harris kongresszusi képviselő, aki 13 éve harcol a „liberális dzsungel közepén”, és sikerrel veri vissza a „genderfanatikusok és a liberális média támadásait”, és itt lesz egy igazi „border-warrior, a határvédelem fenegyereke”, Keith Self kongresszusi képviselő, egykori deszantos elitkatona – sorolta.

A főigazgató a további meghívottak nevét egyelőre nem árulta el; a videót azzal zárta: „mi vagyunk a wokebusters, és idén lecsapoljuk a mocsarat”.

🇺🇸 Amerikai nagyágyúk érkeznek a #CPACHungary-re! 🔜

Posted by Szánthó Miklós on Thursday, April 4, 2024

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések