A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Svédország sokkos állapotban: Stockholmban fényes nappal lőtték agyon az apát a fia jelenlétében


Svédország csütörtökön sokkot kapott, miután fényes nappal, fia jelenlétében lelőttek egy apát Stockholm egyik külvárosában, a média azt állította, hogy a férfi egy fiatal bandával szállt szembe.

A skandináv országban bandaháború dúl, amely 2023 végén soha nem látott méreteket öltött, és rekordszámú lövöldözés történt a kábítószer-kereskedelem megfékezéséért folytatott küzdelem hátterében. Ezek a bandák büntetlen előéletű fiatalokat toboroznak bűncselekmények elkövetésére,

az elkövetők egy része akár 12 éves is lehet.
"Az országunkkal szemben álló bűnügyi rendszer brutális következményekkel jár egész szabad és nyitott társadalmunkra nézve"

- mondta Ulf Kristersson miniszterelnök az Instagramon közzétett üzenetében.  - írja a Le Figaro.


Az áldozat, a 39 éves Mikael:

A bevándorlásellenes Svéd Demokraták párt vezetője, Jimmie Åkesson azt mondta, hogy

"nem elég közhelyeket böfögni, itt az ideje, hogy Svédország totális háborút üzenjen ezeknek a bűnbandáknak minden tagjának".

A 39 éves apát, akit a médiában Mikael keresztnevén azonosítottak, szerdán kora este lőtték homlokon fia szeme láttára, miközben az uszodába kerékpároztak.

A rendőrség jelentése szerint csütörtökön meghalt.

Több médium, köztük a TV4, valamint az Aftonbladet és az Expressen című bulvárlapok azt állítják, hogy azért ölték meg, mert szembeszállt egy bűnbandával.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések