A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Prédikációja közben késeltek meg egy papot Sydney-ben (Videó 18+)


Hétfőn megkéseltek egy papot és több embert is egy prédikáció közben Sydney egyik elővárosában, Wakeleyben. Mivel a prédikációt online közvetítették.

A BBC azt írja, a rendőrség tájékoztatása szerint a sérülések egyike sem életveszélyes, úgy tudni, hogy egy embert letartóztattak.

Mar Mari Emmanuel püspököt és más hívőket késekkel támadták meg a jó pásztor templomban, Wakeleyben, Sydney nyugati részén. Az asszír pap Irakból származik:


A környéken nagy az asszír diaszpóra. Sok fiatal az utcára vonult. A különleges erők a helyszínen próbálják megakadályozni a lázadást és a támadó elleni megtorlást. Őt őrizetbe vették.


A késelés két nappal azután történt, hogy szintén Sydney-ben, egy bevásárlóközpontban egy férfi késsel támadt az emberekre. Akkor hatan meghaltak, többen pedig súlyosan megsérültek, köztük egy kilenc hónapos gyerek is. Az ausztrál rendőrség szerint a késelőnek kifejezetten nők lehettek a célpontjai.

Nincs arra utaló jel, hogy a két késelésnek köze lenne egymáshoz.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések