A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Poloska Peti: több tízmilliót küldtek nekem a magyarok, rengetegen jelentkeztek EP-képviselőnek is


Örül a “korrekt”, de egyelőre nem jogerős döntésnek, amellyel a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) egyhangúan jóváhagyta pártja nyilvántartásba vételét az EP- és az önkormányzati választásokra is, így elindulhatnak június 9-én a Tisztelet és Szabadság Párt (TISZA) színeiben – mondta az NVB csütörtök délutáni döntése után a baloldal legújabb messiása, Magyar Péter.

Az európai parlamenti választáson viszont nagyon is saját jelöltekkel indulna a TISZA, erről Magyar Péter a hvg.hu kérdésére elárulta, hogy a rendelkezésre álló alig két nap alatt, szerda éjfélig 538 pályázó jelentkezett jelöltjüknek. Közülük egykori diplomatákból, jogászokból álló, tízfős testület választ első körben 30-40 jelentkezőt, pontozással, majd második körben már Magyar részvételével a bizottság ezt a csapatot szűri tovább, végül a harmadik körben maradtak egy-egy videót készítenek, amelyre Magyarék Talpra Magyar Közösségének honlapján bárki szavazhat.  

Végül Magyar szerint mintegy 20 jelöltjük lesz az EP-választásra, és szeretné, ha köztük lenne Tarr Zoltán volt református lelkész.

Magyar elmondta:

“Több tízmillió forint érkezett egyszerű magyar emberektől, több ezer embertől, és nem külföldről, nem dollár, és nem NER-es pénz”

– tette hozzá.

A következő, május 5-re meghirdetett demonstrációjáról még konkrétumot nem tudott mondani, azt most szervezik, de jelezte: “lehet, hogy több városban is lesz, lehet, hogy gyermekotthonoknál lesz.”

Országjárásra pedig várhatóan a jövő héten indul Magyar, szeretne akár 6-8 településre is eljutni majd egy nap, mint szavai szerint “tette azt korábban Orbán Viktor is, amikor még nem félt emberek közé menni.” 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések