A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Poloska Péter töröltette a külföldi támogatókról szóló lelepleződését


Magyar Péter kivágatott egy részt a róla készült Blikk-videóból. Az eltüntetett részben a baloldal új üdvöskéjének barátnője arról beszélt, hogy külföldiek is részt vettek a tüntetésük megszervezésében. Magyar számára nagyon kellemetlen, hogy külföldiek is segítik, és minden eszközzel el akarja tüntetni ennek a nyomait. Vajon kik lehetnek ezek a külföldiek? Miért kellett töröltetni az ominózus videórészletet?

Magyar Péter barátnője elismerte, hogy a tüntetésüket külföldiek is szervezték. Erről a Blikknek beszélt Vogel Evelin.

A felvételt azonban egyszer csak törölte a Blikk, majd a külföldiekre vonatkozó részt kivágva, újraközölték a videót.
 
A Blikk az Origo megkeresésére közölte a megvágott felvétellel kapcsolatban:

Egy szerkesztőségen belüli félreértésből fakadóan a Blikk azelőtt publikálta az anyagot, mielőtt arra megérkezett volna az interjúalanyok jóváhagyása. Az interjúalanyok kérésére a videóban több helyen is történt korrigálás, ezért vágta újra a szerkesztőség az anyagot, nem csak a külföldi grafikus csapatra vonatkozó résznél.

A mondat így hangzott el az eredeti videóban: 

Segített egyébként egy szuper grafikus csapat, akik félig magyarok egyébként és félig külföldiek.


Nagyon kellemetlen ez Magyar számára

A válaszból egyértelműen kiderül, hogy  

Magyar Péter cenzúrázta az elkészült videót, és ezért megvágatta, mégpedig azért, hogy eltüntesse a nyomát annak, hogy külföldről támogatják.

Magyar Péter számára nagyon kínos volt, hogy a barátnője lebuktatta, hogy külföldiek segítségét vette igénybe a mozgalmának szervezéséhez. Magyar csapatát tehát félig külföldiek alkotják, akiket nem kíván sem megnevezni, sőt mindent elkövet annak érdekében, hogy ennek semmi nyoma se legyen. 

Mindezek mellett a legfőbb kérdés, kik lehetnek ezek a külföldi támogatók, akiknek a szerepét mindenképpen el kell tüntetni? 

Érdemes felidézni, hogy 2023 áprilisában Nagy Ervin az antiszemita Gyöngyösi Márton társaságában vett részt széderesten David Pressman amerikai nagykövetnél. Nemrég szintén Biden embere látta vendégül VV Zsoltit. „Magyarország következő nemzedékének sok mondanivalója van az országukról, a világukról és a jövőjükről. Fontos, hogy hallgassunk rájuk” – írta ki Pressman. Természetesen VV Zsolti is szükségét érezte, hogy népszerűsítse Magyar Pétert. Magyar Péter mozgalma már a kezdetektől NoÁr és az amerikai baloldalhoz lehetett bekötve, mi sem bizonyítja jobban, minthogy ha Legyél Te a változás! honlapjára látogatva a szintén az amerikai baloldal által pénzelt Tanítanék Mozgalom és NoÁr közös jelképét és egy tanártüntetés pillanatfelvételét láthatjuk.

A fentieket figyelembe véve nem lenne meglepő, ha a Magyar mögött lévő külföldi segítők Biden emberéhez, vagy éppen Soros Györgyhöz lennének köthetőek. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések