A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Papot vitt a sztriptízbárba húsvétkor az RTL


Nem ez az első eset, hogy a kereskedelmi csatorna szériája körül megkérdőjelezhető dolgok történnek.

A Mi kis falunk című, RTL Klubon futó sorozat április harmincadikán sugárzott részében a Pajkaszeg névre hallgató fiktív település plébánosa betért egy sztriptízbárba. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a történet szerint az atya nem a bűnös élvezeteket kereste, hanem a nyájához tartozó egyik idős hölgy kérte meg rá, nézzen utána, jól van-e lányunokája.

Így került az illetlen helyre Isten szolgája, a lányunoka ugyanis hivatásos sztriptíztáncosként dolgozott.

Azt a kérdést azonban jogosan fogalmazhatjuk meg: ezt az olcsó helyzetkomikumot tényleg nagyszombaton volt feltétlenül szükséges bevetni?

Az RTL sorozata körül persze nem ez az első megkérdőjelezhető ügy. A Pilisszentléleken forgatott széria korábban például azzal került be a hírekbe, hogy Reményi János, egy helyi, ötgyermekes édesapa beleegyezése nélkül szerepelt az egyik részben, amivel a Content Factory Kft., A mi kis falunk című filmsorozat gyártója megsértette Reményi képmáshoz fűződő jogát. Akkor azt is megírtuk, az ügyben a sértett pert indított, mely során arra is fény derült, hogy a forgatás bejelentett területhasználatainak mértéke messze alulmúlja a valóságban ténylegesen használt területek mértékét.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések