A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Összegyűlt a szükséges számú aláírás Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelöltségéhez (Videó)


Összegyűlt a szükséges számú aláírás Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelöltségéhez, de folytatják a gyűjtést – jelentette be Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője szombaton a Facebook-oldalán megosztott videójában.

Hidvéghi Balázs, aki egyben Szentkirályi Alexandra kampányfőnöke is, azt mondta, aktivistáik jelzése szerint bőven meg is haladták a szükséges ötezer aláírást; a politikus mindenkinek megköszönte a támogatást. Hozzátette, hogy most összesítik az íveket, és szombat délután le is adják azokat a Nemzeti Választási Irodában.

A munka azonban folytatódik, folytatjuk az aláírásgyűjtést, standolunk, kopogtatunk, járjuk a kerületeket, mert Budapesten változás kell. Hajrá, Budapest, Hajrá, Alexandra!

– fogalmazott a politikus.


Összegyűjtöttük a szükséges számú aláírást Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelöltségéhez! Köszönjük szépen támogatóinknak. ❤️ Délután visszük az ajánlóíveket a Választási Irodába. A következő hetekben is folytatjuk az aláírásgyűjtést, standolunk, kopogtatunk, mert Budapesten változás kell! Hajrá! Budapest! Hajrá, Alexandra!

Posted by Hidvéghi Balázs on Saturday, April 20, 2024

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések