A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ónodi Eszter drasztikus edzésmódszert választott egy szerep kedvéért


Két-három hét alatt kellett formába lendülnie. 

Ónodi Eszter nemrég a Testkép című podcast legújabb adásának volt a vendége, ahol egy érdekes történetet osztott meg arról, hogy mikor vált számára világossá, hogy színésznőként mennyire fontos, hogy a legjobb formáját hozza minden téren. Mint mondta, előtte úgy gondolta, az a fontos, hogy belülről a leghitelesebben tudja eljátszani a karakterét, de ezen véleménye az évek során árnyalódott. A sport még a Meseautó forgatása előtt jött a Jászai Mari-díjas színésznő életébe.

„Májusban megkaptam a szerepet, és augusztus végén kezdtük el a forgatást. Nálam a nyár, az mindig úgy történik, hogy úgy elengedődik, szép magyar szóval élve, és hát fölszaladt rám egy pár kiló. A forgatás előtt két-három héttel következett egy újabb ruhapróba, és akkor láttam a rendező szemén, egy picit azért kikerekedett. Akkor két-három hét alatt ugyanabba a formába kellett kerülnöm, mint amilyen május végén voltam. Mondták, hogy akkor jön a futás a Margit-szigeten, senkit nem érdekel, hogy harminc fok van, és egy elég szigorú diétát is előírtak” – idézi a Story Ónodit, aki a kezdeti nehézségek után rákapott a sportolásra.

„Pusztító volt az az első pár kör, amit ott, a Margit-szigeten róttam, és azt éreztem, hogy a legnagyobb kínszenvedések kínszenvedését kell átélnem, de aztán meglepő módon a forgatás után meg alatt is eljártam futkározni. A következő állomás az volt, amikor már rájöttem, hogy a futás nemcsak a testemnek nagyon jó, hanem az agyamnak is. Az a 40-50-60 perc, amit kocogással töltök, lelkileg, szellemileg, minden szinten feltölt, és új impulzusokkal lát el. Így lett a futás vagy a kocogás az életem része” – tette hozzá.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések