A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nagy Ervin: Édesapám imádta Orbán Viktort


Poloska sofőrje az ATV műsorának vendége volt.

Ahogy arról beszámoltunk, Nagy Ervin volt az első balos aktivista, aki beállt Magyar Péter mögé. A színész szerint Magyar a „legnagyobb ígéret, aki egyáltalán nem egy babérokra törő karakter”.

A Nő Háromszor Köböl Anitával című ATV-s műsor vendége volt Nagy Ervin, aki elmondta többek között, hogy édesapja imádta Orbán Viktort – írja a 24.hu.

„Megjön az apám, nyakába ugrok, imádjuk egymást. A szeretet mindent felülír. Imádta Orbán Viktort. Fociedzőként egyszer találkozott vele: az ellenfélben játszott a Viktor, a Felcsútban. Meghívta egy sörre a szünetben, dumcsiztak öt percet, apám meg elalélt, hogy milyen emberközeli… Ne felejtsük el, hogy nagyon képességes és tehetséges ember. Ott apukám nagyon akart ebben hinni.

A fater, mikor bukott a Fidesz, belépett. Bement és belépett a pártba. Ilyen típusú manusz”

– mesélte.

Hozzátette, vannak politikai vitáik, amikor „kő kövön nem marad”, de könnyen békülnek: „Úgy, hogy: apa, csinálsz egy kávét? A politika nem tud úgy közénk állni, hogy ne ugorjak bármikor tűzbe az apámért”.

(mandiner)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések