A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nagy baleset Debrecennél, keresztben állt meg a felborult kamion az M35-ösön


Személyautó és nyerges vontató ütközött vasárnap délelőtt. Az autó is felborult, többen megsérültek, elhúzódó műszaki mentésre kell számítani.


Személyautó és kamion karambolozott Debrecennél, az M35-ös autópálya 46-os és 47-es kilométerszelvénye között, Nyíregyháza irányába – közölte a katasztrófavédelem honlapja vasárnap dél körül.

A baleset következtében a kamion a sztráda Berettyóújfalu felé vezető pályatestére borult.

A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak ki a műszaki mentéshez. Berettyóújfalu irányába a leállósávon halad a forgalom, Nyíregyháza irányába pedig teljes szélességében lezárták a pályatestet.

Az Országos Mentőszolgálat a Haon érdeklődésére közölte,
a helyszínre több mentőegységet, köztük mentőhelikoptert is riasztottak, végül három könnyebb sérüléseket szenvedett személyt szállítottak földi úton kórházba.

Helyszíni információink szerint a kamion zöldséget szállított, a jármű műszaki mentése akár késő éjszakáig is elhúzódhat. A Berettyóújfalu felől Debrecen irányába haladókat Mikepércs felé terelik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések