A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Molnár Anikó: Szépnek lenni ötvenévesen egy kicsit több meló, mint huszonévesen


Változásokat tervez eszközölni az életében. 

Molnár Anikó a Borsnak adott interjújába árulta el, hogy úgy véli, többek kellene foglalkoznia a külsejével. Az erotikus tartalomgyártó elmúlt egy évét többnyire csakis az OnlyFans-oldalának felépítésérnek szentelte, ezért most visszavenne a munkatempójából. Bevallása szerint heti hét napokat dolgozott, vagy fotózása volt, vagy sminktetoválással foglakozott, illetve az otthoni teendőit intézte.

Most egy olyan időszakhoz értem, hogy azt mondtam, hogy na, így nem mehet tovább! Azt gondoltam, hogy az OnlyFans sokkal több szabadságot fog adni, vagyis több szabadidőm lesz, de közben meg sokkal kevesebb lett. Most egy kicsit ki vagyok merülve. Tartok attól, hogy az egészségem, vagy a külsőm rovására megy ez a rengeteg munka. Ez utóbbi szerintem már látszik is. Tíz kiló jött fel, de most már lazítani fogok a tempón

– magyarázta a modell, aki úgy határozott, hogy egy ideig kevesebb munkát vállal sminktetoválóként, és leginkább az erotikus tartalomgyártásra fókuszál.

Minden héten lesz egy fotózás, vagy maximum kettő, a többi napon pedig csak magammal fogok foglalkozni. Azt szeretném, hogy mindennap eljussak a konditerembe, és eljussak kozmetikushoz és körmöshöz mondjuk két-három hetente. Az a feladatom, hogy szép legyek, és ha most belenézek a tükörbe, baromi messze látom magam a széptől.

Molnár első lépésként szeretne lejjebb adni a súlyából, azután pedig tervez egy-két fiatalító műtétet. Mint mondta, nem az arcát akarja átszabatni, de ha sikerült ledobnia a plusz kilókat, akkor lehet, hogy egy hasplasztikát csináltatna, és esetleg mellnagyobbításon is átesne, vagy legalábbis a fogyás után korrigáltatná.

Idén leszek negyvenkilenc éves, tehát jövőre leszek ötven, és szépnek lenni ötvenévesen egy kicsit több meló, mint huszonévesen.

– fogalmazott.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések