A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mérgező gáz miatt vittek kórházba egy embert Hajdúhadházról


Az M3-as mellett trágyacsomó füstölt, Sápnál a nádas égett másfél hektáron. Katasztrófavédelmi hírek vasárnapról. 

Tűz volt egy családi házban Hajdúhadházon, a Nyíl utcában. Berendezési tárgyak és a tetőszerkezet égett. A debreceni és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók vonultak, akik vízsugarakkal és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. A tűz keletkezési körülményeit vizsgálja a katasztrófavédelem – olvasható a vármegyei katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Száz köbméteres trágyacsomó füstölt az M3-as autópálya mellett, Hajdúnánás közelében. Az esethez a hajdúnánási hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal szüntették meg a füstölést.

Sápon, a 42-es számú főút mellett másfél hektáron égett a nádas a vasúti sínek mellett. Ide a püspökladányi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Peremégéssel égett a gaz egy egyhektáros területen vasárnap Hajdúhadházon, a Nefelejcs utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Szén-monoxid-érzékelő adott le jelzéseket egy családi házban, Hajdúhadházon, az Erdő utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók méréseket végeztek, melyek igazolták a szén-monoxid jelenlétét a levegőben. A mentőszolgálat egy embert a lakásból kórházba szállított.

Két autó ütközött össze Hajdúböszörmény közelében. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések