A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Merész ajánlatokkal bombázzák válásnak híre óta Farkas Alexát: El sem hiszem, hogy el merik küldeni férfiak


Nem csak exével, annak új párjával is jó viszonyt ápol. 

Öt év után véget ért Farkas Alexa és nála 26 évvel idősebb férje házassága, amelyet az egykori ÉNB szereplő jelentett be néhány hete közösségi oldalán. Bár már fél éve külön élnek, a házaspár egyelőre még nem vált el, sőt, a nő vezeteknevét is meg szeretné tartani, új kapcsolatra gondolni sem akar. Ennek ellenére a férfiak szabályszerűen bombázzák őt, amióta kiderült, újra egyedölálló.

Volt, aki házassági ajánlatot tett, és szép számmal akadnak olyan fotók is, amelyeket el sem hiszem, hogy el mernek küldeni férfiak

–  kezdte a Blikknek Farkas, hozzátéve: már ki is kellett írnia Instagramjára, nem társkereső az oldala, nem kíván férfiakkal ismerkedni a közeljövőben.

„Teljesen jól érzem magam most egyedül, nem azt mondom, hogy apácaéletet szeretnék élni, de nem is keresek most semmiféle kapcsolatot, jó így, egy kicsit magamban, hogy nem kell senkihez alkalmazkodnom és azt csinálhatom, amit én szeretnék.”

Mint elárulta, exével baráti viszonyban váltak el, ami megkönnyíti, hogy fenntartsák munkakapcsolatukat.

De nem csak vele, az új párjával is jóban vagyunk, sőt, olyan is előfordul, hogy Balázsnál alszom, amikor épp Budapesten kell lennem. Ez leginkább olyankor fordul elő, amikor ők elutaznak, de természetesen ezt is előre megbeszéljük, hiszen nem szeretnék nekik sem kellemetlenséget okozni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések