A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Menczer Tamás: Magyar Péter politikai értelemben olyan, mintha Vadai Ágnes és Márki-Zay Péter szerelemgyereke lenne


Magyar Péternek azoknak a sértegetése és lenézése fontos, akik nem értenek vele egyet – fogalmazott közösségi oldalára feltöltött videójában Menczer Tamás.

Magyar Péter olyan, mintha – legalábbis politikai értelemben -, mintha Vadai Ágnes és Márki-Zay Péter szerelemgyereke lenne

– jelentette ki Menczer Tamás.

A politikus szerint Magyar Péter kritizálni, bírálni, lenézni szereti azokat, akik nem értenek vele egyet. Továbbá jellemző rá, hogy kényszeresen kommentel a Fidesz kommunikációs igazgatójának a közösségi oldalán.

Amikor leírtam, hogy a háborús posztjában miről nem beszélt, és mi az, amit kihagyott, például a tűzszünetet, és a béketárgyalásokat, megint kommentelt, persze nem a témáról. Kiteszek egy posztot, három perc múlva megjelenik. Tehát ezzel tölti az idejét, de nem a témáról ír, hanem engem sértegetett – fogalmazott Menczer Tamás.

A kommunikációs igazgató szerint ebből is látszik, hogy Magyarnak azoknak a sértegetése és lenézése fontos, akik nem értenek vele egyet.


Vajon mit szólnak Magyar Péter külföldi irányítói, finanszírozói ahhoz, hogy az új “hősük” lenézi az embereket, nárcisztikus és kényszeres kommentelő?!

Vajon mit szólnak Magyar Péter külföldi irányítói, finanszírozói ahhoz, hogy az új “hősük” lenézi az embereket, nárcisztikus és kényszeres kommentelő?!

Posted by Menczer Tamás on Wednesday, April 17, 2024

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések