A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Holtan találtak rá egy szeméttelepen a tíz napja eltűnt kétéves szerb kislányra


A bécsi rendőrség nemrég arról számolt be, hogy egy birtokukba került felvételen a kislány látható két ismeretlen nő társaságában. 

Mint ismert, nagy erőkkel keresik a március végén szerbiai otthonából eltűnt kétéves kislányt, Danka Ilicset. Nemrég olyan hírek kaptak szárnyra, mely szerint a kislány Bécsben tartózkodhat.

A horvát Index című lap nemrég idézte a bécsi rendőrség sajtóközleményét, melyben arról írtak, hogy rokonai szerint Danka Ilics látható azon a felvételen két ismeretlen nő társaságában, amely a közelmúltban került a hatóságok birtokába.

Mint közölték, március 30-án egy Bécsben élő szerb állampolgár arról számolt be, hogy 

egy Danka Ilicshez hasonlító gyereket látott egy villamosmegállóban. 

A rendőrök pedig az ügyészség utasítására közétették a felvételeket. 

A közlemény szerint jelenleg keresik azokat a nőket, akik a Dankára hasonlító gyermekkel voltak, és arra kérik az embereket, amennyiben információjuk van a hollétükről, forduljanak a rendőrséghez.

A videót készítő férfit is kihallgatták, jelenleg nincs más tanú.

A bécsi rendőrség elrendelte a gyanúsítottak letartóztatását, és arra kéri azokat, akik látták a kislányt vagy a képen szereplő nőket, hogy a 01-31310-33800-as telefonszámon jelentkezzenek – írta a lap.

Digital Daily TV összeállítását az ügyről alább tekintheti meg:

Időközben a szerb kurir.rs portál arról számolt be, hogy 

a legfrissebb értesülések szerint a kislány meghalt. 

A Kurir Aleksandar Vučić elnököt idézte, aki rendkívüli kormányülésen jelentette be, hogy „rossz hírei vannak:

Most pedig a gyilkosság helyszínére viszik őket.. Milyen szörnyetegekkel van dolgunk?” – tette fel a kérdést a szerb államfő.

Vučić azt ígérte, a részletekről később adnak tájékoztatást.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések