A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megnevezték a Crocusban elkövetett terrortámadás vádlottjai a megbízókat


Medvegyev megszólította a Nyugati országok vezetőit, majd rögtön levezette, hogy miért az ukránok a mészárlás felelősei. Ugyanis megnevezték a Crocusban elkövetett terrortámadás vádlottjai a megbízókat.

Fejenként egymillió rubelt ígértek nekik, amelyet Kijevben kaptak volna meg. 

Elmondásuk szerint egy bizonyos Szajfullo azt mondta, hogy segít átjutni az ukrán határon, és azt is megígérte, hogy fejenként egymillió rubelt fizet nekik – írja a tass.ru. 

„Szajfullo azt mondta nekünk, hogy menjünk Ukrajnába, Kijevbe. Ott egymillió rubelt fog adni” 

– mondta a kihallgatás során az egyik vádlott.

Egy másik, a „Crocus”-ban elkövetett terrortámadás megszervezésével vádolt személy az ukrán határ átlépésénél ígért segítségről beszélt. „Elmentünk Kijevbe, ahol állítólag pénzt vártunk - fejenként egymillió rubelt. Szajfullo azt mondta, hogy ott az ukrán határon várnak majd ránk olyan emberek, akik segítenek nekünk átjutni a határon és eljutni Kijevbe” – jelentette ki a vádlott. 

Medvegyev az X-bejegyzésében több kérdést is intéz a Nyugati országok vezetőihez.

„Az, hogy terroristák azt állították, hogy egymillió rubelt ígértek nekik Kijevben, és hogy ahhoz, hogy oda eljussanak, át kell menniük az orosz–ukrán határon lévő résen, nem volt elég önöknek? Tehát a terrortámadást az ISIS rendelte meg, igaz?”

Ezután így folytatta: „Az igazi megbízók az ukrán bandera fattyúk, a Ti neveltjeitek. A gyilkosságban pedig mindannyian cinkosok vagytok, Biden, Macron, Sunak, Scholz és a többi csatlós. Ezt nem fogjuk elfelejteni!” – írta Medvegyev.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések