A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Márki-Zay: Varga Judit nem bántalmazott nő, hanem bántalmazó


„Varga Judit soha nem mondta, hogy a férje egy ujjal is hozzányúlt, azt viszont elismerte, hogy ő bántalmazta a férjét” – jelentette ki a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke.

„Az előválasztási győzelem után nagyon népszerű voltam az ellenzéki körökben, de soha nem tudtam volna ötvenezres, nemhogy százötven-kétszázezres tüntetést összehozni, és nem voltak sorozatban olyan posztjaim, amit a Facebookon 30-40 ezren lájkoltak volna, neki gyakorlatilag minden egyes posztja ilyen. Nem igaz, hogy Magyar Pétert a baloldal támogatja” – mondta Márki-Zay Bohár Dánielnek, akivel telefonon beszélgetett.

Varga Judit nem bántalmazott nő, elnézést, hanem bántalmazó.

Varga Judit soha nem mondta, hogy a férje egy ujjal is hozzányúlt, azt viszont elismerte, hogy ő bántalmazta a férjét. Minden bizonyíték arról szól, hogy Magyar Péter az áldozat, az összes többi szóbeszéd” – magyarázta Hódmezővásárhely polgármestere, aki szerint nem tudjuk, hogy Varga Judit bántalmazott, mert nincs rá bizonyíték. Márki-Zay szerint

Bohár Dániel már annyit hazudott, hogy neki sem lehet elhinni, pedofil-e vagy sem.

„Folyamatosan hazudozik, már évek óta. Most azt mondja, hogy nem pedofil, de ki tudja?” – tette fel a kérdést a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke. „Dániel, egy pedofil pártban van. Hát tessék felvállalni, ha pedofil” – mondta Márki-Zay Péter.

A telefonbeszélgetésről készített felvételt itt tudja megtekinteni:

Magyar Péterről kérdezett a megafonos Bohár Dániel. Arról beszélgettünk, hogy Bohár Dániel támogatja-e a pedofilokat.

Posted by Márki-Zay Péter on Monday, April 8, 2024

(Mandiner)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések