A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Magyar Péter péntekre újabb tüntetést szervez Budapesten, a kormány távozását követeli


Kedd este, az országjáró körútjának pécsi állomásán jelentette be Magyar Péter, hogy péntekre tüntetést szervez a Belügyminisztérium elé.


A baloldal legújabb messiása Pintér Sándor belügyminiszter lemondását és a kormány távozását követeli.

A hivatalos kampányidőszak április 20-i startja után Baranya vármegyében folytatta az április 6-i tüntetése után megkezdett országjárását Magyar Péter. A Tisza Párt alelnöke kedden Pécsre érkezett, ahol a Széchenyi téren tartott beszédet több ezer ember előtt.

Poloska Peti újabb tüntetést hirdetett pénteken 18 órára a Belügyminisztérium épülete elé. A demonstráció apropója, hogy a Fővárosi Főügyészség közleménye szerint szexuális bűncselekmény gyanúja miatt letartóztatták egy budapesti gyermekotthon nevelőjét.

Pénteken 18 órakor várok minden budapestit és környékbelit a Belügyminisztérium elé, ahol követeljük Pintér Sándor lemondását és a kormány távozását. Elég volt! – üvöltötte Magyar, aki szokásához híven megint bakizott egyet...

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések