A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lukácsi Katalin visszatér Juhász Péter oldalán, aki ellen korábban tiltakozott


Egészen elképesztő meglepetéseket láthatunk a mostani választások előtt, hiszen régi arcok tűnnek fel új köntösben. Már az is furcsa, hogy egy egykori fideszes férj lett a baloldal sokadik feje, az pedig megint csak megmosolyogtató, hogy egy volt KDNP-s, majd Márki-Zay Péter fan bújik elő Bajnai Gordon egykori embere, Juhász Péter mögül. Hölgyeim is Uraim, Lukácsi Katalin újra a porondon, ezúttal az V. kerületiek élvezheti társaságát egy olyan ember mellett, aki ellen korábban ő maga is tüntetett. 

Lukácsi Katalin visszatért, egész pontosan Juhász Péter, egykori Együtt – a Korszakváltók Pártja elnök csapatában indul Budapest V. kerületében képviselőjelöltként. Lukácsi nyolc évvel ezelőtt, még a KDNP tagjaként egy demonstráción vett részt Juhász Péter házánál, azt firtatva, hogy miből telik Juhásznak az ingatlanra. Lukácsi erre a következőt felelte:

manapság nem csak én vagyok rá a példa, hogy rossz döntések után is van lehetőség tiszta lelkiismerettel politizálni.

A teljes képhez hozzátartozik, hogy Lukácsi a Momentum–DK–Mindenki Magyarországa Néppárt–Nép Pártján–Párbeszéd-Zöldek közös jelöltje. Ez mindössze azért lehet érdekes, mert tavaly még így nyilatkozott két jelölő szervezet, a DK és az MMM vezetőjéről:

Önkritikusan írom, tanulság a jövőre nézve: Gyurcsány Ferenc és Márki-Zay Péter nélkül garantált a siker.

A DK-hoz fűződő viszonya eddig sem volt felhőtlen, volt alkalom, amikor „bolsevik pártként” írta le a a politikai közösséget. Márki-Zay Péterrel kapcsolatban jóval pozitívabb hangvételben nyilatkozott, de hamar elillant a varázs: a választást követően arról nyilatkozott, „megbánta már, hogy Messiáshoz hasonlította” a hódmezővásárhelyi polgármestert, akit rossz vezetőnek tart. Nem meglepő ezek után, hogy kilépett az MMM-ből, ahol alelnöki pozícióban dolgozott.

Ennek ellenére úgy tűnik, Lukácsi Katalin a mostani önkormányzati választáson mégis elfogadja mind az MMM, mind a DK támogatását.

(Mandiner)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések