A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lerománozta az erdélyi hozzászólót Jakab Péter korábbi támogatója (videó)Jakab Péter korábban egy közös live-jukban még „tök jó fej embernek” titulálta a címben említett kommentre reagáló Minoricsot. 

„Erdélyi vagyok, én is szavazni fogok a Fideszre. A nagy Nyugat bukásra van ítélve” – írta egy kommentelő, amely váratlan reakciót váltott ki Minorics Józsefből, Jakab Péter korábbi támogatójából. 

Minorics József korábban Németországban élt, Tik-tok csatornáján sokáig népszerűsítette Jakab Pétert, egy ízben még közös live-ot is készített a bukott pártelnökkel, amelyben Jakab közölte, szerinte Minorics „egy tök jó fej ember”. Miután Minorics hazajött és napokig kísérte Jakab Pétert az országjárásában. Később aztán megszakadt a kapcsolatuk.

„A jó tetves ...dat, te, 

– kezdte a fenti kommentre reagáló videóját Minorics, aki videójában a fenti kommentelőnek azt üzente: „hát akkor költözz a jó, b...s p...ba, Oroszországba”.

Mutatjuk az említett felvételt. Figyelem! A videóban számtalan vulgáris kifejezés hallható!

@minorics.jozsef

Válasz @66reltih6 részére

♬ eredeti hang - 🇭🇺Minorics József🇭🇺

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések